Magazin Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, hayatı ve kariyeri

Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, hayatı ve kariyeri

Paylaş
Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, hayatı ve kariyeri

13 Haziran 2021 tarihli Survivor'da elenen isim kırmızı takımdan Batuhan Karacakaya oldu. İzleyenleri şaşırtan bu eleme sonrası Survivor Batuhan kimdir, Batuhan Karacakaya kaç yaşında, hayatı ve kariyeri gibi sorular merak edilip araştırılıyor. İşte, Batuhan Karacakaya hakkında merak edilenler...

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler hızla finale yaklaşırken yarışma tüm heyecanıyla devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2021'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. 13 Haziran 2021 tarihli Survivor'da elenen isim kırmızı takımdan Batuhan Karacakaya oldu.

Haberin Devamı

Şoke eden eleme sonrası Survivor Batuhan kimdir, Batuhan Karacakaya kaç yaşında, hayatı ve kariyeri gibi konular internette merak edilip araştırılıyor.

İşte, Batuhan Karacakaya hakkında merak edilenler...

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi oldu. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırdı. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol aldı ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırdı.

Haberin Devamı

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.