Magazin Survivor bu akşam neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Survivor bu akşam neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Paylaş
Survivor bu akşam neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, internette merak edilen konular arasında yer alıyor. Programı yakından takip edenler Survivor programının yayın günlerini merak edip araştırıyor. Survivor bu akşam neden yok sorusu merak konusu oldu. Peki, Survivor bugün var mı yok mu? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar..

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma programı Survivor ilgiyle izleniyor. Survivor neden yok sorusu izleyenler tarafından merak ediliyor. Sevilen yarışma programı sadece çarşamba akşamları ekrana gelmiyor. Survivor programı yerine 'Annenin Sırrıdır Çocuk' adlı yeni dizi yayınlanıyor. Peki ama Survivor yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Survivor All Star, çarşamba günleri hariç haftanın 6 günü ekrana geliyor. Yarışmada en son gönüllülerden Yağmur elenmişti.

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM

Survivor'da yeni bir dönem başlayacağını ifade eden Acun Ilıcalı, "Acil durum konseyi olacak. Takımlarda değişiklik olacak. Bunu size acil durum konseyinde anlatacağız. Perşembe akşamı yeni takımları açıklayacağız. Survivor'da yeni dönem başlayacak." demişti.