Magazin Survivor’da sürgün adasına kim gitti? 7 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bu haftanın eleme adayları

Survivor’da sürgün adasına kim gitti? 7 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bu haftanın eleme adayları

Paylaş
Survivor’da sürgün adasına kim gitti? 7 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bu haftanın eleme adayları

Survivor’da bu haftanın son dokunulmazlık oyunu 7 Şubat akşamı oynandı. İlk iki dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş ve iki isim sürgün adasına gitmişti. Dün akşam oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından iki isim daha eleme potasına girerken, Survivor’da bu haftanın tüm eleme adayları da belli oldu. İşte, 7 Şubat Survivor’da sürgün adasına giden yarışmacı ve bu haftanın eleme adayları…

Survivor All Star’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışmasında geçtiğimiz hafta Aycan’ın adadan ayrılması nedeniyle eleme yapılmamıştı. 7 Şubat akşamı oynanan dokunulmazlık oyununun sonunda iki yarışmacı sürgün adasına giderken, bu haftanın eleme adayları ile birlikte önceki haftanın eleme adayları birleşti ve toplamda 8 yarışmacı eleme potasında yer aldı…

Haberin Devamı

7 ŞUBAT DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da 7 Şubat akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu kritik bir öneme sahipti. Zira gönüllüler takımı ilk iki dokunulmazlığı kazandığı için eleme adayı olarak sürgün adasına giden iki isim ünlüler takımından seçilmişti.

Ünlüler, yeni eleme adayını kendi takımlarından çıkarmamak için parkurda tüm hünerlerini sergiledi. İlk olarak kadınların yarıştığı Survivor All Star dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımı galip geldi. Erkekler takımının parkura çıktığı ikinci etabın kazananı ise ünlüler takımı oldu. Eşitliği bozmak için oynanan en iyiler turunda ise gönüllüler takımı oyunu 3-1 önde tamamlayarak dokunulmazlığı adalarına götürdü.

SURVİVOR’DA SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

Ünlüler takımı bir ada konseyi için daha toplanırken, Parviz ve Elif performans birincileri oldu ve bireysel dokunulmazlığı da elde etti. Takım içinde yapılan oylamanın ardından en çok oyu alan isim Gizem olurken, 4. Eleme adayını ise performans birincisi olan Elif belirledi. Elif’in Sercan’ın ismini söylemesiyle bu hafta sürgün adasına giden dördüncü isim de belli oldu.

Haberin Devamı

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Bu hafta Survivor’da farklı bir durumla karşı karşıya kalındı ve eleme potasına ünlüler ve gönüllüler takımından toplamda 8 yarışmacı girdi. Geçtiğimiz hafta Aycan’ın yarışmadan ayrılması nedeniyle eleme olmamış ve eleme adayları bu haftayı beklemişti. Geçtiğimiz haftadan eleme potasına giren isimler Birsen, Mert, Barış ve Evrim olurken, bu haftanın eleme adayları ise Bora, Furkan, Sercan ve Gizem oldu.

SURVİVOR’DA ELEME GECESİ NE ZAMAN?

Survivor’da eleme geceleri çarşamba akşamları gerçekleşiyor. Oldukça hararetli tartışmaların yaşandığı eleme gecesinde eleme potasında olan ve en az oyu alan bir isim yarışmaya veda ediyor. Bu haftanın eleme gecesi 9 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşecek ve Birsen, Mert, Barış, Evrim, Bora, Furkan, Sercan ve Gizem arasından bir yarışmacı adaya veda edecek.