Magazin Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran? 3. eleme adayı kim oldu? Survivor yeni takımlarda kimler var?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran? 3. eleme adayı kim oldu? Survivor yeni takımlarda kimler var?

Paylaş
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran? 3. eleme adayı kim oldu? Survivor yeni takımlarda kimler var?

Survivor’da 5 Haziran Pazar akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu hafta kurulan yeni takımlarla oynanan dokunulmazlıklarda mavi takım ve kırmızı takım birer defa kaybetmiş her iki takımdan da birer oyuncu eleme potasına girmişti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? 5 Haziran 3. eleme adayı kim oldu? İşte dün akşam yaşananlar…

Survivor’da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu yine nees kesen bir mücadeleye sahne oldu. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununun ardından Hikmet eleme adayı olmuştu. Eleme potasına giren ikinci isim Evrim olurken, 5 Haziran Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir isim de 3. eleme adayı olarak potaya girdi…

Haberin Devamı

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dün akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Yeni takımlarla birlikte güç dengelerinin değiştiği takımlarda yarışmacılar dokunulmazlık olmak için mücadele ederken rekabet de en üst seviyeye çıktı.

Artık kadınlar ve erkeklerin ayrı olarak yarışmadığı dokunulmazlık oyununda ilk etabın kazananı 8-0’lık skorla Mavi takım (Ünlüler) oldu. İkinci etabın kazananı da yine Mavi takım olunca dokunulmazlık oyunu kazanan Mavi takım oldu.

Aynı zamanda Mavi takım dokunulmazlıkla birlikte döner, patates kızartması ve salata ödülünün de sahibi oldu.

5 HAZİRAN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu Mavi takımın (Gönüllüler) kazanmasının ardından Kırmızı takım (Ünlüler) konseyde eleme adayını seçmek için konseyde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kırmızı takımdan Adem’in, Mavi takımdan ise Nagihan’ın performans birincisi olduğu akşamda en çok oyu alarak 5 Haziran akşamı haftanın 3. Eleme adayı olan ismi Nisa Bölükbaşı oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLARDA KİMLER VAR?

Bu hafta performans birincileri olan Adem Kırmızı takımın ve Nagihan ise Mavi takımın kaptanı oldu. İki oyuncu arasına yapılan karşılaştırmada ise Nagihan birinci gelerek ilk oyuncuyu seçme hakkını elde etti.

Yapılan seçmenin ardından Kımızı ve Mavi takımlar şu şekilde oluştu:

MAVİ TAKIM: Nagihan (Takım kaptanı), Ayşe, Atakan, Berkan, Ogeday, Hikmet

KIRMIZI TAKIM: Adem (Takım kaptanı), Anıl, Batuhan, Nisa, Evrim