Magazin Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mart 2022 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mart 2022 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mart 2022 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 12 Mart 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'a dair merak edilenler...

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Kıran kırana geçen mücadele sonunda kaybeden takım ada konseyinde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Peki, Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? 12 Mart tarihli Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVİVOR'DA ÖDÜL VE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Ünlüler takımından Sercan oldu. Survivor'da bugünkü oyunu kaybeden takım yine Ünlüler olunca haftanın ikinci eleme adayı tekrardan Ünlüler takımından seçildi. Bu akşamın eleme adayı Mert oldu.

Konseyde, sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı yazılan isimleri açıklarken şaşkınlığını gizleyemedi. Takım arkadaşlarının neredeyse tamamı elenmesi yönünde Mert'in adını yazdı. Acun Ilıcalı, uzun zamandır böyle ismi çok yazılan bir yarışmacı görmedim dedi.

Haberin Devamı