Magazin Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star’dan kim gitti?

Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star’dan kim gitti?

Paylaş
Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star’dan kim gitti?

Survivor’un son eleme adayı merak konusu oldu. Survivor All Star’da finale sayılı günler kala gerilim daha da tırmanmaya devam ediyor. 26 Haziran Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununun ardından bir isim daha eleme adayı olarak potaya girdi. Peki, 26 Haziran Pazar dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star’dan kim gitti? İşte detaylar…

Survivor’da Nagihan’ın elenmesiyle izleyenler büyük bir şok yaşarken yeni eleme adayının kim olacağı da heyecanla bekleniyordu. 26 Haziran Pazar akşamı kıran kırana geçen mücadelenin ardından bireysel dokunulmazlığı kazanan isim bir arkadaşını daha eleme adayı olarak seçti. TV8 ekranlarından yarışmayı canlı olarak izleyemeyen pek çok kişi sabah saatlerinden itibaren ‘Survivor eleme adayı kim oldu?’ ‘26 Haziran Pazar dokunulmazlığı kim kazandı?’ ‘Survivor All Star’dan kim gitti?’ araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

26 HAZİRAN DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da finale kısa süre kala oynana dokunulmazlık oyununda Batuhan tüm rakiplerini geride bırakarak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Konseyde yarışmacılar arasından bir tercih yapmak durumunda olan Batuhan haftanın ikinci eleme adayı olarak Hikmet’in ismini söyledi.

Böylelikle bu haftanın ilk eleme adayı Nisa Bölükbaşı, ikinci eleme adayı ise Hikmet Tuğsuz oldu.

SURVİVOR ALL STAR’DAN KİM GİTTİ?

Survivor All Star’dan en son elenen isim Nagihan olmuştu.

Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında İlk dokunulmazlığı kazanan Adem, ilk eleme adayı olarak Ayşe’nin ismini söyledi.

İkinci dokunulmazlığı kazanan Ayşe ise eleme adayı olarak Nagihan’ın ismini verdi.

Üçüncü dokunulmazlığı kazanan Adem, son eleme adayı olarak Hikmet’in ismini söyledi.

Haberin Devamı

SMS oylamasına kalan üç yarışmacıdan en az oyu alarak Survivor All Star’dan elenen isim Nagihan oldu.

SURVİVOR ALL STAR NE ZAMAN BİTİYOR?

Survivor All Star’da şu an için 5 yarışmacı Dominik’te mücadele ediyor. Bir yarışmacının daha elenmesinin ardından kalan son dörtlü İstanbul’a gidecek.

Acun Ilıcalı da 23 Haziran’da yaptığı açıklamasında Survivor’un bir hafta sonra sona ereceğini söylemişti. Bu kapsamda 29 Haziran Çarşamba akşamı yarı final, 30 Haziran Perşembe akşamı ise büyük finalin olması bekleniyor.