Magazin Survivor eleme adayı kim oldu? 8 Mart 2022 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim oldu? 8 Mart 2022 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayı kim oldu? 8 Mart 2022 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Survivor'da ilk kez oynanan parkur mücadelesinin ardından kazanan ödülün de sahibi oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'a dair merak edilenler...

Survivor yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Sevilen yarışma Survivor'da ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele verdi. Kaybeden takım ada konseyinde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Peki, Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? 7 Mart tarihli Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor All Star'da dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler, dokunulmazlığı almak için nefes kesen bir performans sergiledi. Kazanan takım dokunulmazlıkla birlikte, hamburger ve film izleme ödülünün sahibi oldu. 8 Mart Survivor'da yaşananlar...

8 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Ünlüler ve gönüllüler takımı, ikinci kez dokunulmazlık yarışına çıktı. İlk oyunun kazananı ünlüler olmuştu. Survivor 2022'de dokunulmazlığın yanında hamburger ve film izleme ödülü verildi.

Kadınlar mücadelesinde açık ara farkla gönüllüler takımı oyunu aldı ve ödülden de tadım hakkını elde etti. Erkeklerde de oyunu kazanan gönüllüler oldu ve dokunulmazlığı gönüller takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Haberin Devamı

Survivor'da haftanın eleme adayları belirleniyor. Bu hafta ilk eleme adayı gönüllüler takımından Yasin oldu. Haftanın kinci eleme adayı ise Birsen oldu.