Magazin Survivor kim elendi? 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim

Survivor kim elendi? 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim

Paylaş
Survivor kim elendi? 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim

Survivor tüm heyecanıyla devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2021'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Ayrıca, Türk ve Yunan yarışmacılar büyük Bahamalar tatil ödülü için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Peki, Survivor'da bu akşam kim elendi? Bahamalar tatil ödülünü kim kazandı? İşte Survivor'a dair merak edilen o detaylar...

Survivor'da finale sayılı günler kala heyecan dorukta. Survivor 2021 ünlüler gönüllüler hızla finale yaklaşırken yarışma tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor'da bu akşam yeni bir eleme heyecanı yaşandı. İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021'de bir isim, adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Peki, Survivor'da bu akşam kim elendi? Bahama tatil ödülünü kim kazandı? İşte Survivor'a dair merak edilen o detaylar...

BAHAMALAR ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2021, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da bu akşam Türk ve Yunan yarışmacılar büyük Bahamalar tatil ödülü için kıyasıya yarıştı. İki takımın karışık olarak yarıştığı büyük Bahama tatil ödülünü 10'a 5 skoruyla mavi takım kazandı.

Mavi takım, büyük ödülün tadını doyasıya çıkardı.

SURVİVOR'DA REKOR OY

İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da finale çok az bir zaman kala heyecan dorukta. Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde, sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamada ''Survivor'da bu hafta rekor oy kullanıldı'' dedi. Ilıcalı'nın rekor açıklaması yarışmacılar arasında büyük şaşkınlığa neden oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu finalde Batuhan'ı yenen mavi takımdan Poyraz kazanmıştı. Dokunulmazlığı kazanan Poyraz, elenmesi yönünde kırmızı takımdan Batuhan'ın ismini söylemişti.

Yarışmada haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Berkay, elenmesi yönünde kendi takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'nun ismini söylemişti. Mavi takımdan birisini söylenmesi beklenen Berkay'ın bu sürpriz kararı konseyde büyük şaşkınlığa neden olmuştu.

Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı yine kırmızı takımdan Berkay kazanmıştı. Berkay, elenmesi yönünde aday olarak mavi takımdan Ayşe'nin adını söylemişti.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu akşam elenen yarışmacı kırmızı takımdan Batuhan oldu.

'ANNEM SAKIN ÜZÜLME'

Batuhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Ne diyeceğimi bilmiyorum. Beni bu ana kadar destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Annem sakın üzülme diyeceğim. Bence buraya kadar iyi geldim. Güzel bir yoldu bu. Gönül isterdi son dörde oturayım. Demek ki hakkımda hayırlısı buymuş.''

Acun Ilıcalı, "En başından beri söylüyorum, çok üzücü bir konsey olacağı belliydi. Survivor'ı dibine kadar yaşadın. Aileni gördüğüm zaman seninle ilgili kafamdaki resim tamamlandı. Çok güzel bir ailenin evladısın." dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi oldu. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırdı. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol aldı ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırdı.

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.