Magazin Survivor kim elendi? 13 Mart 2022 Survivor'da yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Survivor kim elendi? 13 Mart 2022 Survivor'da yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Paylaş
Survivor kim elendi? 13 Mart 2022 Survivor'da yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Survivor All Star, pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ünlüler gönüller dokunulmazlık oyunu için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışmayı izleyenler Survivor'da adaya veda eden ismi merak ediyor. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 13 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? İşte detaylar...

İlgiyle izlenen yarışma Survivor All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam Survivor'da bir kişi adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

13 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? İşte detaylar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star'ın yeni bölümünde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya mücadele sonunda kritik dokunulmazlığı kazanan takım ünlüler takımı oldu. Gönüllüler, eleme konseyinde aralarından bir ismi seçmek zorunda kaldı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 47. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Survivor 2022'de eleme potasında yer alan Mert Öcal ve Sercan Yıldırım'ın ardından 3. yarışmacı bu akşam belirlendi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da üçüncü eleme adayı oy çoğunluğuyla gönüllülerden Evrim oldu.

Ünlüler takımının performans birincisi Sema ise elenmesi yönünde Barış'ın adını söyledi.

Haberin Devamı

Peki, 13 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor'da bu akşam elenen isim Sercan oldu.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Sercan Yıldırım, futbola 7 yaşındayken Bursaspor altyapısında başladı. Temmuz 2006’da düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım için 2008-2009 sezonu oldukça başarılı geçti. Forvet ve kanat mevkilerinde oynayan başarılı futbolcu Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı.

Buradaki başarılı performansının ardından 2011 yılında 3 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, ardından Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formalarını giydi. Son olarak Fatih Karagümrük takımına transfer oldu.

Profesyonel futbol kariyerinden önce çeşitli yaş kategorilerinde gösterdiği başarılı performansla dünya çapında bir ün kazanan genç sporcu, Uluslararası Gençler Turnuvası’nda Rusya, Bulgaristan ve Makedonya’ya karşı mücadele eden Türkiye adına bir gol attı. Turnuvanın ardından da 17 yaş altı millî takımı kadrosuna davet edilen Sercan Yıldırım, 2006 yılının şubat ayında Türkiye 16 yaş altı millî takım ile Portekiz’de bir turnuvaya katıldı.

Yetenek avcıları tarafından fark edilen Sercan, turnuvanın ilk iki maçında Avusturya ve Macaristan’ının filelerini 5 kez havalandırdı. Son maçta Portekiz’e gol atamasa da “en değerli oyuncu” seçildi. Londra’daki özel bir organizasyonun ardından dünya devi Manchester United tarafından izlenmeye başladı.

Haberin Devamı

Yaş olarak kendisinden iki yaş büyük rakiplere karşı mücadele eden genç yıldız adayı, Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarında sahaya çıktı. Sercan Yıldırım, Türkiye 16 yaş altı millî takımı ile İzmir’deki Ege Turnuvası’na katıldı. Takımının oynadığı tüm maçlarda gol atan genç futbolcu, sırasıyla Belçika, Norveç ve Hollanda kalelerini birer kez sarstı, 5-3’lük skorla kaybedilen Ukrayna karşılaşmasında Türkiye adına iki gol kaydeden oyuncu, Hollanda ile oynanan ikinci maçta attığı gollerle takımını 2-1’lik galibiyete taşıdı.

Turnuvayı beş maçta attığı altı golle tamamlayan Sercan Yıldırım, “en değerli oyuncu” ve “gol kralı” seçildi. Sercan, 12 defa Türkiye U-17, 8 defa Türkiye U-18, 17 defa Türkiye U-19, 4 defa Türkiye U-21, 10 defa da Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 64 kez millî formayı giydi ve karşılaşmalarda 33 gole imza attı.

Haberin Devamı