Magazin Survivor kim elendi? 16 Mart Çarşamba Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor kim elendi? 16 Mart Çarşamba Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Paylaş
Survivor kim elendi? 16 Mart Çarşamba Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor bu akşam kim elendi, kim gitti? sorusu araştırılıyor. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında bu akşam eleme konseyi yaşandı. Survivor’da kim elendi? sorusu gündemden düşmüyor. 16 Mart 2022 SMS oy sıralaması ile bu hafta Survivor’da kim elendi, kim gitti, kim veda etti? soruları yanıt buldu. Hafta boyunca gerçekleşen dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları Mert, Barış olmuştu. Peki 16 Mart 2022 Survivor kim elendi, kim gitti, eleme adayları kimler oldu?

Survivor haftanın eleme adaylarının belli olmasının ardından kim elendi sorusu ile gündemdeki yerini aldı. Ünlüler takımı peş peşe kaybettiği dokunulmazlıkların ardından iki eleme adayı çıkardı. Böylece ünlüler takımından Mert öcal ve Barış Murat Yağcı potada yer aldı.

Haberin Devamı

Survivor 2022 All Star'da haftanın 3. dokunulmazlık oyunu büyük rekabete sahne oldu. Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımları arasındaki dokunulmazlık oyunu sonrası son eleme adayları da belli oldu. Peki, eleme adayları kimler oldu ve adaya kim veda etti?

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar denge oyununda karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele verilen oyunu kazanan takım ünlüler oldu ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı Mert olmuştu.

2. eleme adayı ise dün gece belli oldu ve bu isim de Barış Murat Yağcı oldu!

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da yeni bir eleme daha oluyor. Mert ve Barış, iki oyun sonunda çıkarılan iki eleme adayı oldu. Gönüllüler takımından Ayşe ve Hikmet, ünlülerden ise Merve ile Parviz dokunulmaz oldu. Oylama sonucunda Evrim ve Berna 7-7 oy alarak birlikte potaya girdi. Ünlülerden 5. aday da Parviz'in seçimiyle Adem oldu.

Haberin Devamı

Adaya 16 Mart akşamı adaya veda eden isim Berna oldu.

Berna, ''İnanılmaz güzel bir tecrübe benim için. Evrim'e de güzel bir cevap olmuştur. Beni eledi. Sorun yok benim için. Söyleyebilecek hiçbir şeyim yok. İnanılmaz elimden geleni yaptım. Mücadelemi verdiğim için içim çok rahat. Desteklediklerim belli. Yapacak bir şey yok. Teşekkür ediyorum.'' dedi.