Magazin 29 Mayıs SURVİVOR ELEME ADAYI kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Dün akşam kimin ismi yazıldı?

29 Mayıs SURVİVOR ELEME ADAYI kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Dün akşam kimin ismi yazıldı?

Paylaş
29 Mayıs SURVİVOR ELEME ADAYI kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Dün akşam kimin ismi yazıldı?

Survivor’da finale yaklaştıkça dokunulmazlık oyunları daha da hırs ve rekabete sahne oluyor. 29 Mayıs Pazar akşamı da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için parkura çıktı. Geçtiğimiz hafta Sude’nin elenmesiyle Ünlüler takımından bir kişi eksilmiş, bu da adada dengelerin değişmesine neden olmuştu. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından haftanın 2. Eleme adayı da belli oldu. İşte 29 Mayıs akşamı Survivor’da yaşananlar, dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı olan isim…

Survivor dün akşam yine nefes kesen bir dokunulmazlık oyununa sahne oldu. Kırmızı takım geçen hafta Sude’nin elenmesiyle 5 kişi kalmıştı. Yarışmacı sayısı azaldıkça eleme potası da daralıyor ve finale yaklaştıkça her oyun daha da önem taşıyor. Haftanın ilk eleme adayı Anıl Berk Baki olmuştu. İkinci eleme adayı ise 29 Mayıs Pazar akşamı gerçekleşen konseyle belli oldu…

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA DÜN AKŞAM DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dün akşam Survivor’da dokunulmazlık oyununun sonucu hem yarışmacıları hem de izleyenleri şaşırttı. Oldukça zorlu bir parkurda oynanan oyunda yarışmacılar önce çamur içindeki topları hedefe götürdüler sonra da atış yaptılar.

İlk olarak kadınların yarıştığı etabın kazananı Gönüllüler takım oldu. Erkeklerin yarıştığı etapta ise oldukça çekişmeli anlar yaşandı. Ünlüler takımı oyunda ilk olarak 7-3 öne geçti. Ancak mücadeleyi bırakmayan Gönüllüler takımı üst üste aldığı sayılar ile parkuru 8-7 önde tamamladı. Böylelikle her iki etabı da kazanan Gönüllüler takımı dokunulmazlığı aldı.

Sonrasında ise Ünlüler eleme adayını seçmek için konseyde bir araya geldi.

29 MAYIS SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Geçtiğimiz hafta bir arkadaşlarını adadan gönderen Ünlüler takımı haftanın ikinci eleme adayını seçmek için oy kullandı. Bireysel dokunulmazlığı bu hafta kazanan isim Adem’in ismi yazılmazken, konseyde en çok Sema ve Ayşe’nin ismi yazıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sonunda ise haftanın ikinci eleme adayı Ayşe oldu. Haftanın ilk eleme adayı ise Anıl Berk Baki olmuştu.

HİKMET CEZA ALDI

Konseyde ayrıca Acun Ilıcalı bir kararı daha açıkladı. Hikmet’in güvenlik görevlisinin elindeki kahveyi alıp içmeye çalışması cezasız kalmadı. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı’nın söz hakkı verdiği Hikmet yaptığı hatanın farkına vardığını belirtti.

Böyle bir hareketin cezasız kalmayacağını belirten Ilıcalı, Hikmet’in yaptığı hareketten ötürü bir ödülden men cezası aldığını kaydetti.