Magazin Survivor’da dün akşam kim eleme adayı oldu 30 Mayıs? Son dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’da dün akşam kim eleme adayı oldu 30 Mayıs? Son dokunulmazlığı kim kazandı?

Paylaş
Survivor’da dün akşam kim eleme adayı oldu 30 Mayıs? Son dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından bir isim haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Ünlüler (Kırmızı takım) ve Gönüllüler (Mavi takım) takımının nefes kesen mücadelesinin ardından kaybeden takım kendi arasında oylama yaparak eleme potasına gidecek arkadaşlarını seçti. Peki, Survivor’da dün akşam kim eleme adayı oldu? 30 Mayıs son dokunulmazlığı kim kazandı? İşte dün akşam Survivor All Star’da yaşananlar…

Survivor’da dün akşam yine kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Bu haftanın ilk eleme adayları Anıl ve Ayşe olmuştu. Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylama ile haftanın üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte 30 Mayıs Pazartesi akşamı dokunulmazlığı kazanan takım ve dün akşam eleme adayı olan isim...

Haberin Devamı

SON DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI 30 MAYIS?

Survivor’da takımlardaki yarışmacı sayısı azaldıkça dokunulmazlık oyunları da o kadar önem kazanıyor. Bu haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. Geçtiğimiz hafta da Sude’nin elenmesiyle yarışması sayısı kritik seviyeye ulaşan ünlüler takımı parkura daha bir hırslı olarak çıktı.

Hız, güç ve isabetli atış isteyen parkurda her zaman olduğu gibi ilk olarak kadın yarışmacılar ter döktü ve ilk etabın kazananı Gönüllüler takımı oldu. Erkeklerin parkura çıktığı ikinci etabın kazananı da Gönüllüler olunca haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununun Gönüllüler takımı aldı.

Gönüllüler takımı dokunulmazlığı almanın yanı sıra muhteşem bir ödülü de kazanmış oldu.

Gönüllüler takımı elde ettikleri başarı ile tekne keyfi ile birlikte yemek, müzik, eğlence ve 1 gece de konaklama hakkını elde etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA DÜN AKŞAM KİM ELEME ADAYI OLDU?

Geçtiğimiz hafta bir takım arkadaşlarını adadan yollayan bu haftanın da ilk iki eleme adayını kendi takımlarından çıkaran Ünlüler takımı konseyde oylama yapmak için bir araya geldi.

Günün performans birincisi Adem olurken takım içinde yapılan oylamada en çok oyu alan yarışmacılar Batuhan ve Sema oldu. Gecenin sonunda ise Survivor’un son eleme adayı Sema oldu.