Magazin Survivor’da dün akşam kimin adı yazıldı, eleme adayı kim oldu? 12 Haziran dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor’da dün akşam kimin adı yazıldı, eleme adayı kim oldu? 12 Haziran dokunulmazlığı kim aldı?

Paylaş
Survivor’da dün akşam kimin adı yazıldı, eleme adayı kim oldu? 12 Haziran dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor’da dün akşam kimin adının yazıldığı ve kimin eleme adayı olduğu yarışmayı TV8 ekranlarında canlı olarak izleyemeyen birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Anıl Berk Baki’nin elenmesinin ardından 12 Haziran Pazar akşamı Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı almak için büyük bir mücadele sergilediler. Gecenin sonunda ise adı en yazılan isim haftanın ilk eleme adayı oldu. İşte 12 Haziran akşamı Survivor’da yaşananlar…

Survivor’da heyecan günden güne tırmanmaya devam ediyor. Takımlarda yarışmacı sayısı azalırken her dokunulmazlık hayati önem taşıyor. Cumartesi akşamı Anıl Berk Baki yarışmaya veda etmişti. 12 Haziran akşamı Ünlüler ve Gönüllüler takımı (Kırmızı ve Mavi takım) yeniden oluşturuldu. Kaybeden takımdan bir kişinin ismi yazılarak eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı alan takım ise aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. İşte Survivor’da dün akşam adı yazılan ve eleme adayı olan isim…

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

Survivor’da Anıl Berk Baki’nin elenerek adaya veda etmesinin ardından takımlar yeniden oluşturuldu. Kaptanlık oyununun sonucuna göre ise Ünlüler takımının kaptanı Nagihan olurken, Gönüllüler takımının kaptanı ise Ogeday oldu.

Yapılan seçme ile Nagihan, Hikmet, Batuhan, Ayşe ve Adem Ünlüler takımında yer alırken;

Ogeday, Nisa, Berkan ve Atakan Gönüllüler takımını oluşturan isimler oldu.

12 HAZİRAN DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

12 Haziran Pazar akşamı Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor’da dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı. Hem suda hem de karada yer alan parkur oldukça zorlayıcı bir hal alırken, gözünü finale diken yarışmacılar kıran kırana bir mücadele sergiledi.

Yeni takımlarla oynanan ilk dokunulmazlık oyununun kazanını iki etabı da kazanan Ünlüler takımı oldu. Ünlüler, dokunulmazlıkla birlikte, yemek ve masaj ödülünün de sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA DÜN AKŞAM KİMİN ADI YAZILDI, ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da dün akşam Ünlüler takımının dokunulmazlığı kazanmasının ardından Gönüllüler takımı konseyde bir araya geldi. Ogeday’ın bireysel dokunulmazlığı aldığı 12 Haziran akşamı en çok oyu alarak eleme adayı olan isim Nisa oldu.