Magazin Survivor’da kim elendi, adadan kim gitti? 14 Haziran eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor’da kim elendi, adadan kim gitti? 14 Haziran eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlığı kim aldı?

Paylaş
Survivor’da kim elendi, adadan kim gitti? 14 Haziran eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor’da dün akşam sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. 14 Haziran akşamı Survivor All Star’ın en güçlü isimlerinden biri daha elenerek yarışmaya veda etti. Bu hafta dokunulmazlık oyunlarında Gönüllüler takımı iyi bir performans gösterememiş, aynı takımdan Ogeday, Atakan ve Nisa eleme adayı olurken Ünlüler takımdan Hikmet eleme potasına girmişti. Peki, Survivor’da dün kim elendi, adadan kim gitti? İşte yanıtı…

Survivor All Star’da 14 Haziran akşamı gerçekleşen elemenin ardından yarışmada sadece 8 yarışmacı kaldı. Finale doğru hızla ilerleyen Survivor’da yeni takımlarla oynanan dokunulmazlık oyunları da her zamankinden daha heyecanlı geçiyor. Son olarak ayrışmadan Anıl Berk Baki elenmişti. Dün akşam ise eleme adayları olan Ogeday, Atakan, Hikmet ve Nisa arasından bir isim adaya veda etti. İşte 14 Haziran Survivor’da yaşananlar…

Haberin Devamı

DÜN DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dün akşam (14 Haziran Salı) eleme konseyinden önce bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Oyunun ilk etabında Kırmızı takım 8-6’lık skora ulaşarak oyunu önde bitirdi. İkinci turun kazananı ise 8-6’lık skorla Mavi takım oldu. Skorun eşitlenmesi nedeniyle Best of (En iyiler) turunda takımlar kozlarını bir kere daha paylaştı.

Son turda Mavi takım 3-0 öne geçerek dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

14 HAZİRAN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla Kırmızı takım aralarında yapılan oylama ile eleme adayını çıkardı. Nagihan’ın performans birincisi olduğu akşamda oylama sonucunda Kırmızı takımda en çok oyu alarak eleme adayı olan isim oldu.

Haftanın dördüncü eleme adayı ise Mavi takımdan Ogeday oldu. Bu haftanın ilk eleme adayı Nisa Bölükbaşı olurken, ikinci eleme adayı ise Avatar Atakan olarak bilinen Çağana Atakan Aslan olmuştu.

Haberin Devamı

Nisa, Atakan, Hikmet ve Ogeday bu haftanın eleme adayları oldu.

SURVİVOR’DA DÜN KİM ELENDİ, ADADAN KİM GİTTİ?

Gecenin sonunda Acun Ilıcalı, SMS oylamasının sonuçlarını açıkladı. Buna göre bu hafta diğer adaylardan daha az oy alarak elenen isim Atakan oldu.

Eleme sonuçlarının açıklanmasının ardından duygusal anlar yaşayan Avatar Atakan, “Şöyle buradan oğluma seslenmek istiyorum. Baban yarışmayı tamamladı. Hazır olarak gelemedim buraya Gelmeden önce de arkadaşlarımla vedalaştık her an her şey olabiliyor. Burada yarışmak çok güzeldi, 8 yarışmacıya da başarılar dilerim. Benim hikayem burada bitti, güzel bir hayat beni bekliyor.” İfadelerini kullandı.