Magazin Survivor’da dün kim elendi? En son kim gitti? 1 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuncusu

Survivor’da dün kim elendi? En son kim gitti? 1 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuncusu

Paylaş
Survivor’da dün kim elendi? En son kim gitti? 1 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuncusu

Survivor’da 1 Haziran akşamı bir yarışmacı elenerek adaya veda etti. Bu hafta oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını ünlüler takımı kaybetmiş ve aynı takımdan 4 yarışmacı eleme potasına girmişti. Dün akşam konseyde açıklanan SMS sıralamasının ardından sevilen bir isim daha Survivor’dan elendi…

Survivor’da finale yaklaştıkça her konsey ve eleme akşamı daha da heyecanlı geçiyor. Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarının ardından Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan eleme potasına girmişti. 1 Haziran akşamı konseyde SMS sıralamasında sonuncu olan isim elendi ve Survivor’a veda etti. İşte dün akşam konseyde yaşananlar…

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da dün akşam yarışmanın iddialı isimlerinden biri daha SMS sıralaması sonucu adaya veda etti. Bu hafta oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını Ünlüler takımı kaybetmişti.

İlk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından takım içinde yapılan oylamada Ayşe 2 Anıl 3 oy alınca haftanın ilk eleme adayı da Anıl Berk Baki oldu.

İkinci dokunulmazlık oyunundan sonra Ünlüler takımı yine bir oylamaya daha gitti bu sefer Sema 2 Ayşe 3 oy aldı ve haftanın ikinci eleme adayı Ayşe oldu.

Üçüncü dokunulmazlık oyununun kaybedilmesiyle Ünlüler takımında çember iyice daraldı ve yapılan oylama ile Sema Aydemir haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Dördüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında eleme potasına girmeyen sadece Adem ve Batuhan vardı ve gecenin sonunda Batuhan haftanın 4. Eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

1 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşen konseyde Acun Ilıcalı 4 adayın yer aldığı SMS oylama sonuçlarını açıkladı ve en az oyu alarak yarışmadan elenen isim Sema Aydemir oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam konseyden önce bir de ödül oyunu oynanandı. “Aileye Sorduk” oyununda eğlenceli anlar yaşanırken, oyunun birincisi Adem oldu ve başarılı yarışmacı arsa ödülünün de sahibi oldu.