Magazin Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 7 Şubat 2022 Survivor sürgün adasına giden isim

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 7 Şubat 2022 Survivor sürgün adasına giden isim

Paylaş
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 7 Şubat 2022 Survivor sürgün adasına giden isim

Survivor All Star 2022 yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için bir kez daha karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelenin sonunda haftanın üçüncü dokunulmazlığını kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? 7 Şubat 2022 Survivor sürgün adasına kim gitti? İşte merak edilen soruların yanıtları..

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÜÇÜNCÜ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlığı nefesleri kesti. Gönüllülerin sadece bir eleme adayı bulundurduğu potaya yeni bir isim göndermemek için tüm enerjileri ile parkura çıkan ünlüler, kadınlar mücadelesinde kaybetti.

Erkekler mücadelesinde ise ünlüler takımı kazandı. En iyiler turunda ise 3-1 gönüllüler kazandı ve dokunulmazlık yeniden gönüllülerin oldu.

Böylelikle ünlüler takımı aralarından yeni bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı.

Konseyde yapılan oylama sonucunda ismi en çok yazılan yarışmacı Gizem oldu. Performans birincisi Elif ise eleme adayı olarak Sercan dedi. Yarışmada bu akşamın eleme adayları Sercan ve Gizem oldu. Böylelikle Survivor'da tüm eleme adayları belirlenmiş oldu. Yarışmada eleme heyecanı, Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan'ın arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı