Magazin 21 Haziran Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da kim elendi? Dün akşam kim gitti?

21 Haziran Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da kim elendi? Dün akşam kim gitti?

Paylaş
21 Haziran Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da kim elendi? Dün akşam kim gitti?

Survivor’da 21 Haziran akşamı oynanan dokunulmazlık oyununun ardından bir yarışmacı daha adaya veda ederken geriye sadece 6 yarışmacı kaldı. Finale artık sayılı günler kala bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar eleme adalarını seçiyor. Bu hafta Berkan, Nisa, Nagihan ve Hikmet eleme adayı olmuştu. Peki, 21 Haziran Survivor All Star bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da kim elendi? Dün akşam kim gitti? İşte yanıtı…

Survivor’da bir yarışmacı daha dün akşam adaya veda etti. Dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun ardından dokunulmazlığı alan yarışmacı bir eleme adayı seçerken, haftanın performans birincisi de 4. eleme adayını seçti. Ogeday’ın Survivor All Star’dan elenmesi şaşkınlığa yol açmıştı. Finale doğru gidilirken yaşanan eleme konseyi de yine güçlü bir yarışmacının elenmesiyle izleyenlerde heyecanlı anlar yaşattı. Peki, Survivor’da kim elendi? İşte 21 Haziran akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ve dün akşam Survivor’da yaşananlar…

Haberin Devamı

21 HAZİRAN SURVİVOR ALL STAR BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da yarışmacıların Dominik günlerinin sonuna geliniyor. Adada kalan son 7 yarışmacı 21 Haziran Salı akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanmak için parkura çıktı. Aynı zamanda bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı yemek ödülünü de kazandı.

Hız ve güç isteyen parkurda adada kalabilme mücadelesi veren yarışmacılar rakiplerini birer birer eleyerek finale ulaşıyor. Dün akşam oynanan oyunda ise Batuhan ve Adem rakiplerini eleyerek final turunda karşı karşıya geldi. Rekabet dolu oyunun sonunda Adem Kılıççı oyunu 4-2’lik skorla kazanarak dokunulmazlığı aldı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem, ödül olarak ise, tavuk, bulgur pilavı, ıspanaklı börek, ıslak çikolatalı kek yemeye hak kazandı. Adem ödüle bu sefer de Batuhan, Hikmet ve Nagihan’ı götürdü.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da 21 Haziran akşamı bir yarışmacı daha adaya veda etti, böylelikle geriye sadece 6 yarışmacı kaldı.

Bu hafta ilk dokunulmazlığı kazanan Batuhan eleme adayı olarak Berkan’ın adını söylemişti. İkinci bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayşe ise Nisa’nın adını söylemişti.

Haftanın 3. bireysel dokunulmazlığını kazanan isim Adem olurken, Nagihan Adem’den eleme adayı olarak kendini seçmesini istedi. Böylelikle üçüncü eleme adayı Nagihan olurken, 4. Eleme adayı olarak da Hikmet eleme potasına girdi.

Tapılan SMS oylamasının sonucuna göre ise 21 Haziran Salı akşamı adaya veda eden isim Berkan oldu.