Magazin Survivor'da kim elendi? 9 Haziran Survivor kim elendi? Survivor 103. bölüm izle

Survivor'da kim elendi? 9 Haziran Survivor kim elendi? Survivor 103. bölüm izle

Paylaş
Survivor'da kim elendi? 9 Haziran Survivor kim elendi? Survivor 103. bölüm izle

Survivor 2020, bu akşam 102. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da konsey toplandı ve sonrasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların cevapları.

Survivor'da yine bir eleme heyecanı daha yaşandı. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı ilgiyle izlenen yarışma Survivor 2020'de bir isim daha adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yarışmaya dair merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da eleme adayları kim olmuştu?

Mavi takımda adı dört kere yazılan Cemal Can, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olmuştu. Ünlüler takımı ise eleme adayı olarak Barış'ın adını yazmıştı. Böylece bu haftanın eleme adayları Cemal Can ve Barış oldu.

Survivor'da en çok oyu kimler aldı?

Mavi takımda en çok oy alan isim Cemal Can oldu. Cemal Can'ın ardından en çok oy alan isim Nisa oldu. Kırmızı takımda ise Barış en çok oy alan isim oldu. Barış'ın ardından Sercan en çok oy alan ikinci isim oldu. Kırmızı takımda Barış ve Sercan'ın en çok oy alan isimler olmasının ardından eleme adayları otomatik olarak Yunus Emre ve Berkan oldu.

Mavi takımda Cemal Can, elenmesi yönünde Yasin'in adını verdi. Nisa ise elenmesi yönünde Evrim'in adını söyledi.

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Bu akşam yarışmaya veda eden isim Yunus Emre oldu.

Haberin Devamı

Survivor Yunus Emre Özden kimdir?

29.03.1993 İstanbul/Silivri’de doğan ve hala Silivri’de ikamet eden model, 1.85 boyunda ve 82 kilo. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.

17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söylüyor.

Daha sonrasında spor salonuna gelen profesyonel kick boxer, güreşçi ve karetecilerle yaptığı antremanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark eden Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başlıyor. 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.

Survivor 103. bölüm fragmanı

Survivor 103. bölüm izle