Magazin Survivor'da kim elendi? İsmail Balaban diskalifiye mi oldu? 20 Nisan Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Survivor'da kim elendi? İsmail Balaban diskalifiye mi oldu? 20 Nisan Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Paylaş
Survivor'da kim elendi? İsmail Balaban diskalifiye mi oldu? 20 Nisan Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Survivor 2021, bu akşam 74. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da eleme konseyi toplandı ve sonrasında bir yarışmacı adaya veda etti. 20 Nisan 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralaması belli oldu mu? İsmail Balaban diskalifiye mi oldu? İletişim ödülünü hangi takım kazandı? İşte Survivor'a dair merak edilen o detaylar...

Survivor'da bu akşam yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021'de bir isim adaya veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışması tüm heyecanıyla devam ediyor. Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da bir yarışmacı, adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki 20 Nisan 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? 20 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu mu? İletişim ödülünü kim kazandı? İsmail Balaban diskalifiye mi oldu?

İşte sevilen yarışma Survivor'a dair merak edilen detaylar...

İletişim ödülünü kim kazandı?

Yarışmacılar iletişim ödülü için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Nefesleri kesen iletişim oyununu 10'a 5 skoruyla ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı, yakınlarıyla telefonda konuşma şansına sahip oldu.

20 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması

Gönüllüler takımında halk oylamasının SMS birincisi Steven oldu. Ünlüler takımında ise SMS birincisi Sergen oldu.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımında Steven, elenmesi yönünde Reşat'ın ismini söyledi.

Ünlüler takımında ise haftanın SMS birincisi olan Sergen, elenmesi yönünde İsmail'in adını söyledi. Böylelikle yarışmada eleme adayları İlayda, Dora, Reşat ve İsmail Balaban oldu.

Survivor'da eleme adayları kimler?

İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da haftanın eleme adayları gönüllülerden Dora, ünlüler takımından ise İlayda olmuştu. Bu akşamki konseyde yeni söylenen isimlerin ardından yarışmada eleme adayları İlayda, Dora, Reşat ve İsmail Balaban oldu.

İsmail Balaban diskalifiye mi oldu?

Acun Ilıcalı, ünlülerden İsmail Balaban'ın, yarışmada kural ihlali yaparak besin temin ettiğini açıkladı. Ilıcalı, görevlilerin İsmail'i uyarmasına rağmen besini yediğini söyledi.

İsmail Balaban ise bu açıklamanın ardından ''yapmamam gereken bir hareketti, çok açtım. Dayanamadım, yedim'' dedi.

Acun Ilıcalı, kural ihlali yapan İsmail Balaban'ın bundan sonraki 3 oyunda oynamayacağını açıkladı. Ilıcalı, ayrıca bundan sonraki 3 yemek ödülünden faydalanamayacağını söyledi.

Poyraz'ın son sağlık durumu

Acun Ilıcalı, sakatlık geçiren ve bir süredir oyunlarda yer alamayan gönüllülerden Poyraz için bir müjde verdi. Ilıcalı, Poyraz'ın oyunlara tekrar döneceğini açıkladı. Bu haber gönüllüler takımında büyük bir sevinçle karşılandı.

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Sevilen yarışma Survivor'da bu akşam elenen isim gönüllüler takımından Reşat oldu.

Survivor Reşat Hacıahmetoğlu kimdir?

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. Öğrenimini üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçe olan Of'ta sürdürdü.

Haberin Devamı

2014 yılında Ordu Üniversitesi'nden mezun olan Hacıahmetoğlu, lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu. Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon'da yaşamını sürdürüyor.