Magazin Survivor'da Sergen Yalçın rüzgarı! Maça damgasını vurdu

Survivor'da Sergen Yalçın rüzgarı! Maça damgasını vurdu

Paylaş
Survivor'da Sergen Yalçın rüzgarı! Maça damgasını vurdu

Sergen Yalçın, futbola Survivor ile geri döndü. Survivor All Star 2022'nin birleşme haftasında Dominik'e giden Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, kumda oynanan futbol maçında Acun Ilıcalı'yla aynı takımda forma giydi. Yalçın, gösterdiği performansla maça damgasını vurdu.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon istenilen performansı veremedikten sonra Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın uzun zaman sonra futbola geri döndü.

Haberin Devamı

Survivor All Star 2022'nin birleşme haftasında Dominik'e giden Sergen Yalçın, yarışmacılar ile Acun Medya arasında oynanan maçta Acun Ilıcalı'nın takımında forma giydi.

Müsabaka öncesinde Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın'ı anons ederken, "Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden, teknik direktörlük kariyerinde çok büyük başarılara imza atmış Sergen hocamız bizimle beraber olacak. Birlikte futbol oynamaktan en keyif aldığım kişi kendisi" ifadelerini kullandı.

MAÇI ACUN MEDYA KAZANDI

Acun Ilıcalı'ya teşekkür eden Sergen Yalçın ise, "Sağ olsun Acun, teşekkür ederim. Buraya davet etti bizi. İnşallah iyi bir oyun olur. Zaten sürekli izlediğimiz bir program" dedi.

Sergen Yalçın ve Acun Ilıcalı mücadelenin ilk yarısında oynadı. Acun Medya'da forma giyen iki isim maçın ikinci yarısında kenara geldi. Sergen Yalçın; Murat Ceylan'ın 2, Acun Medya'nın 4'üncü golünde çok sevindi.

Haberin Devamı

 

Acun Medya ile yarışmacılar arasındaki mücadelenin kazanı 6-2'lik skorla Acun Medya oldu. Acun Ilıcalı ile aynı takımda oynayan Sergen Yalçın maçta 1 gol ve 2 asist üretti. Öte yandan Sergen Yalçın'ın 1 şutu direkten döndü.

*Görüntüler TV8'den alınmıştır.