Magazin Survivor’da takımlar karıştı! Survivor yeni takımlarda kimler var? 2 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor’da takımlar karıştı! Survivor yeni takımlarda kimler var? 2 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı?

Paylaş
Survivor’da takımlar karıştı! Survivor yeni takımlarda kimler var? 2 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor’da 2 Haziran akşamı kartlar yeniden karıldı. Son olarak Sema’nın yarışmadan elenmesiyle takımlardaki kadın oyuncu sayısı 4’e düştü. Bu gelişmenin ardından takımlar yeniden karıştı ve ödül oyununda takımlar yeni kadrolarıyla parkura çıktı. İşte 2 Haziran akşamı Survivor’da yaşananlar ve yeni takımlar

Survivor’da son eleme gecesinin ardından toplamda 11 yarışmacı kaldı ve bu yarışmacılardan sadece 4’ünün kadın olması takımların yeniden karışmasına neden oldu. TV8’in sevilen yarışması Survivor All Star’da finale doğru yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Geçtiğimiz hafta birbirine rakip olan yarışmacılar takımların karışmasıyla şimdi aynı takımda tek döküyor. İşte Survivor’un yeni takımları ve 2 Haziran ödül oyununu kazanan takım…

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ TAKIMLARDA KİMLER VAR?

Survivor’da elenen yarışmacı sayısı arttıkça kalan yarışmacı sayısı da azalmaya başladı. Özellikle yarışmada kadın yarışmacı sayısının azalması yarışmada yeni bir döneme geçilmesine neden oldu.

Çarşamba günü gerçekleşen son elemede Ünlüler takımından Sema Aydemir yarışmaya veda etmiş, takımda kadın yarışmacı olarak sadece Ayşe kalmıştı. Diğer yandan Nagihan, Evrim ve Nisa Gönüllüler takımında yer alıyordu.

Survivor’da artık yeni bi döneme geçildi. Artık takımlar haftalık olarak belirlenecek ve takımın kaptanı da o haftanın en yüksek performansına sahip isimler olacak.

Bu haftanın en yüksek Kımızı takımda performansa sahip isim Adem olurken, Mavi takımın en yüksek performanslı ismi ise Nagihan oldu. Adem ve Nagihan arasındaki performans karşılaştırmasında ise Nagihan olarak ilk seçme hakkını elde etti. Adem ve Nagihan’ın yaptığı seçmelerle bu haftanın Kırmızı ve Mavi takımları şu şekilde oluştu.

Haberin Devamı

KIRMIZI TAKIM

  • Adem (Takım kaptanı)
  • Batuhan,
  • Evrim,
  • Anıl,
  • Nisa

MAVİ TAKIM

  • Nagihan (Takım kaptanı)
  • Atakan,
  • Ayşe,
  • Ogeday,
  • Berkan,
  • Hikmet.

2 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

2 Haziran akşamı kurulan yeni takımlarla ilk ödül oyununa çıkıldı. Takımların karışmasının ardından artık kadınlar ve erkekler ayrı ayrı değil aynı tur içinde yarışmaya başladı. Heyecan içinde geçen ilk turun kazananı ise 8-4’lük skor ile Mavi takım oldu.

İkinci turda ise Kırmızı takım iyi bir başlangıç yaptı ve yarışmayı 8-2 önde tamamladı. Durumun eşitlenmesinin ardından oynanan en iyiler turunda (Best-of) kazanan 3-1’lik skorla Kırmızı takım oldu.