Magazin Tuba Ünsal ve sevgilisi Caner Karaloğlu'na hapis cezası

Tuba Ünsal ve sevgilisi Caner Karaloğlu'na hapis cezası

Paylaş
Tuba Ünsal ve sevgilisi Caner Karaloğlu'na hapis cezası

Tuba Ünsal ve sevgilisi Caner Karaloğlu, Elisabeth Mas’ın şikayetçi olması nedeniyle 3’er gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı. Mas, boşanma aşamasında olduğu eşi Karaloğlu ve onunla ilişki yaşayan Ünsal tarafından darp edildiğini öne sürerek hem şikâyetçi olmuş hem de korunma talebinde bulunmuştu

İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu’na aşık olunca 2014’te İstanbul’a yerleşmişti. Kızları Mia 2016’da doğdu, 2017’de evlendiler. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Şubat 2018’de ayrıldılar. Boşanma davaları devam ediyor.

Haberin Devamı

8 aydır Tuba Ünsal ile birlikte

Caner Karaloğlu 8 aydır Tuba Ünsal ile birlikte. Çiftin nafaka, tazminat, mal paylaşımı ve velayet savaşıyla geçen çekişmeli dava dosyalarına şok bir olay daha eklendi.

Elisabeth Mas, 28 Ağustos Çarşamba akşamı Tarabya ve Bebek’teki 2 ayrı mekanda hem eşi Caner Karaloğlu hem de sevgilisi Tuba Ünsal tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Caner Karaloğlu ile Tuba Ünsal’ın ‘kasten yaralama, hakaret, tehdit ve aile yükümlülüğünü ihmal’ suçlarından ceza almaları için İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

"Uzaklaştırma kararına rağmen rahatsız ettiler"

Ayrıca Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. Daha sonra yeniden mahkemeye başvuran Elisabeth Mas, koruma kararına rağmen Caner Karaloğlu ile Tuba Ünsal’ın bir eğlence mekânında kendisini rahatsız ettiklerini öne sürdü.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi, Mas’ı haklı buldu. Mahkemenin kararında, “Şiddet uygulayan Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu hakkında 3’er gün zorlama hapsi uygulanmasına karar verildi” denildi.

Karaloğlu ile Ünsal’ın karar tebliğ edildikten sonra iki hafta içinde itiraz etme hakkı bulunuyor.