Magazin Üç Kız Kardeş 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Üç Kız Kardeş 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Paylaş
Üç Kız Kardeş 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Üç Kız Kardeş dizisinin merakla beklenen 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Somer Türkan’ı boşanmaktan vazgeçirmeye çalışırken, mahkeme tarihi belli olmuştu. Peki, yeni bölümde Türkan ve Somer boşanıyor mu? İşte Üç Kız Kardeş’in 13. bölüm fragmanı ve detaylar…

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın ve Reha Özcan’ın başrollerde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her hafta en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Salı akşamları seyirciyle buluşan dizinin 13. bölüm fragmanı yayınladı. İlk bölümden itibaren başına gelenlere sesini çıkarmayan Türkan’ın artık herkese baş kaldırışı izleyenlerinin içini rahatlattı...

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Somer, Türkan’ı kazanmak için çabalamaktadır ancak Türkan ayrılık konusunda kararlı duruş sergiler. Bu da Somer’i daha da çileden çıkarır.

Somer’e karşı savaşında Nihat, Mine’yi ve çocuğunu kullanarak iyice kendine mahkûm eder. Nihat’ın bu takıntılı hallerinden korkmaya başlayan Mine Rüçhan’ın iş birliği teklifi ile Nihat’a karşı biraz olsun güçlenir. Diğer yandan bu iş birliği Rüçhan için tamamen kendi gizli hesaplarına hizmet etmek amacıyladır. 

Türkan'ın kendisinden ayrılmak istemesinde kararlı durmasından pes etmeyen Somer, Türkan'ı teknede yalnız bırakır ve ona ufak bir oyun oynamak ister. Fakat Türkan, korku dolu anlar yaşar. 

Rüçhan, Kalender Ailesi'ne karşı vurucu bir hamle yapmaya hazırlanır. Fatih'in verdiği evraklarla Sadık ve ailesi için zor günler başlamak üzeredir. Evliliğini kurtarmak isteyen Somer için mahkeme gününün belli olması işleri iyice çıkmaza sokar. Türkan ise boşanma davasını iple çektiğini göstermeye çalışsa da içten içe büyük üzüntü yaşamaktadır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Türkan, evliliğini bitirmenin daha doğru olduğunu savunurken Sadık, Türkan ve Somer'in aralarında sorun olduğunu anlar. Türkan ise bu duruma düşmesinde Nesrin'in de payı olduğunu itiraf eder.

Diğer yandan Rüçhan Hanım Türkan’ın ailesini daha fazla rencide etmek için harekete geçse de bu sefer karşısında şimdiye kadar hiçbir şeye ses çıkarmayan Türkan’ı bulur ve Türkan Rüçhan’ın haddini bildirir.