Magazin Üç Kız Kardeş 3. bölüm full izle Kanal D! Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça kesintisiz izle

Üç Kız Kardeş 3. bölüm full izle Kanal D! Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça kesintisiz izle

Paylaş
Üç Kız Kardeş 3. bölüm full izle Kanal D! Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça kesintisiz izle

Üç Kız Kardeş dizisi, 8 Mart Salı akşamı 3. Bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ve Berker Güven’in başrolü paylaştığı Üç Kız Kardeş’in son bölümünde Somer Türkan’a boşanmak istediğini söyledi. İşte, Üç Kız Kardeş’in 3. bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Üç Kız Kardeş 3. bölüm full izle Kanal D’ ve 2Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça kesintisiz izle’ araştırmaları 8 Mart akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan diziyi kaçıranlar tarafından yoğun şekilde yapılıyor. Son bölümde bir yanda tüm yaşadıklarını ailesinden gizleyen Türkan, diğer yanda Mine’nin hamile olduğunu öğrenen Somer bu sahte evlilik oyununa devam ederler. Ancak Mine’nin kıskançlık krizine girerek bebeği aldıracağını söylemesiyle Somer Türkan’a boşanmak istediğini söyler. İşte Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünün ayrıntıları…

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Türkan, başına gelen kötü olaylardan ailesine hiç bahsetmez ama Nesrin ve Sadık kızlarının yaşadığı evin boşaltıldığını görünce telaşa kapılır ve Rüçhan'ın karşısına geçip Türkan için hesap sorar.

Somer, Türkan'ın evde olmadığını anlayınca babasının evine gittiğini düşünür ancak bu esnada Türkan, Rüçhan'ın evindedir. Türkan'ın yanına gelen Somer, o gece yaşanan yakınlaşmayı unutmasını söyler. Türkan, hayallerinin nasıl yıkıldığını Somer'e gözyaşları içinde anlatır. İki kadın arasında kalan Somer aynı zamanda baba olacağını öğrenmenin sevincini yaşar.

Mine, Somer'in kendisiyle ilgilenmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır genç adam da bebeğin heyecanıyla daha da telaşa kapılır. Mine ve Somer, bebek kontrolü için İzmir'e doktora giderler. Bu sırada Türkan ve Rüçhan da alışveriş yapmak için İzmir'e gider.

Haberin Devamı

Türkan ve Somer aynı mağazada karşılaşınca Mine bu duruma oldukça bozulur. Somer'in yanında Mine'yi gören Rüçhan, bir kahve içme teklifi yapar. Bu istemeyen tesadüf Somer'i zor bir durumda bırakır.

Somer, Türkan'ın ailesiyle bir araya gelir. Fakat Mine’nin Somer’e baskıları git gide artar. Türkan, kocasının yanında olmasından mutludur ancak Somer, Mine'nin attığı mesajlarla huzursuz olur. Mine Somer'in Türkan'la birlikte Dönüş'ün doğum gününe ailesinin yanına gittiğini öğrenince olay çıkarır ve Somer yazdığı mesajda bebeği aldıracağını söyler. Bu mesajın ardından Somer, Türkan'la aralarındaki bu sahte evliliği daha fazla uzatmak istemez ve boşanmak istediğini söyler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN 3. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN