Magazin Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça, kesintisiz izle Kanal D! Üç Kız Kardeş dizisi 13. bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça, kesintisiz izle Kanal D! Üç Kız Kardeş dizisi 13. bölüm full izle!

Paylaş
Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça, kesintisiz izle Kanal D! Üç Kız Kardeş dizisi 13. bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş dizisi son bölümüyle 24 Mayıs Salı akşamı yine milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitledi. Somer’in açtığı boşanma davasına giden Türkan hakime boşanmak istediğini söyledi. Peki, Türkan ve Somer boşandı mı? İşte canlı izleyemeyenler için Kanal D Üç Kız Kardeş 13. bölüm tek parça, kesintisiz izleme linki…

Üç Kız Kardeş dizisinde kartlar yeniden dağıtılıyor. 13. bölümde Türkan’daki büyük değişim hem annesi Nesrin’i hem de bir zamanlar kendisinden boşanmak isteyen Somer’i oldukça şaşırtıyor. Diğer yandan Mine, mahkemede boşanmak istemeyen tarafın Somer olduğunu öğrenince bu kez hedefine Türkan’ı alarak onu büyük bir tuzağın içine çekiyor. İşte Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in 13.  bölümünde yaşananlar ve son bölüm full izleme bağlantısı

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN 13. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Somer’in açtığı boşanma davasının günü gelir, Türkan ve Somer mahkemede karşı karşıyadır. Türkan boşanmak için oldukça kararlı dururken, hakim sorduğunda Somer boşanmak istemediğini söyler. Bu durum karşısında hakim Türkan ile Somer’i boşamaz ve davayı erteler.

Türkan’ın aldığı boşanma kararı annesi Nesrin ile arasında büyük gerilime neden oldu. Türkan, annesini arkasında durmadığı için suçlarken, annesini gözyaşlarına boğan cümleler sarf eder. Aşkına karşılık bulmayı bekleyen Somer tarafında ise Türkan’a karşı büyük bir kırgınlık oluşur.

Somer’le ayrılık aşamasında olduğunu babasına belli etmek istemeyen Türkan, Nezahat halasında kalmaya başlar. Çünkü Sadık, kızı ve damadı arasındaki bir gerilimi fark etmiştir ama bunun da sebebinin Rüçhan’ın altın meselesi yüzünden yaptıkları olduğunu düşünmektedir. Bu gerilimin Türkan ve Somer’i etkilemesine izin vermemek için harekete geçer. 

Haberin Devamı

Boşanmak istemeyen tarafın Somer olduğunu öğrenen Mine ise deliye döner. Bu defa Türkan’ı hedef alır. Sahte dostluğunu kullanarak Türkan’ı büyük bir tuzağın içine çeker. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN SON BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN