Magazin Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor? Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor? Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor? Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya aşkı dolu dizgin devam ediyor. Artık ilişkilerini gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen çift tatil sezonunu Yunanistan’da açtı. Ünlü çiftin tatildeki neşeli halleri objektiflere yansırken, magazin severler Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor? araştırması yapmaya başladı…

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın 8 aydır birlikte olduğu konuşulurken, çift ilk başlarda ilişkilerini kabul etmemişlerdi. Ancak Serenay Sarıkaya Alice Müzikali gösterisinin ardından sevgilisi Umut Evirgen’in yanına gitti. Peki, Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

26 Şubat 1990 tarihinde dünyaya gelen Umut Evirgen, lisans eğitimini New York’da Berkeley College’de İşletme alanında tamamladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema TV alanında yüksek lisans yapan Evirgen, ilk kısa filmi İyi Yemek Öldürür’le aralarında Edmonton Film Festival (Oscar Qualifying)’in de yer aldığı pek çok festivale katıldı.

Film, Short to the Point ve ClujShorts festivallerinde En İyi Kurgu, Malatya Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü aldı.

Umut Evirgen, senaristliğini yaptığı projeleri hayata geçirebilmek için 2019 yılında Set Sanat Prodüksiyon’u kurdu. İlk uzun metrajlı filmi olan Ben Bir Denizim’in yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı.

Gürberk Polat, Serkan Keskin, Sitare Akbaş ve Celil Nalçakan’ın rol aldığı Ben Bir Denizim isimli film, Crystal Palace International Film Festival, Cinequest Film & Creativity Festival, Edmonton Film Festival ve Rhode Island Film Festival’den davet aldı ve ilk gösterimini Adana Altın Koza Film Festivali’nde yaptı. Burada film Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne değer görüldü, uluslararası prömiyerini Filmfestival Cottbus’da yaptı.

Haberin Devamı

Yine aynı yıl, bir karantina evinde yaşananları konu alan Dünyanın En Hafif Filmi’nin yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Umut Evirgen, senaryosunu Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazdığı Anasının Kuzusu isimli yeni uzun metraj film projesi, Ankara Film Festivali Proje Geliştirme Platformu’na seçildi. Son olarak Kimya isimli sinema filminin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Umut Evirgen, filminin başrolünde eski sevgilisi Melisa Şenolsun’a yer verdi.

SERENAY SARIKAYA’NIN SEVGİLİSİ UMUT EVİRGEN NE İŞ YAPIYOR?

Sinem sektörünün yanı sıra yeme içme sektöründe başarılı bir geçmişi bulunan Umut Evirgen, “Gizli Kalsın” gibi son yılların en çok konuşulan mekan sahiplerinden biri. Birçok işletmecinin yanında yetiştiği Evirgen, Emirgan Group’un sahibidir. Chicki Boom isimli barı Timeout ödüllerinde en iyi bar seçilmiştir.