Magazin Will Smith'in kızı Willow Smith, tokat skandalıyla ilgili konuştu!

Will Smith'in kızı Willow Smith, tokat skandalıyla ilgili konuştu!

Paylaş
Will Smith'in kızı Willow Smith, tokat skandalıyla ilgili konuştu!

94. Oscar töreninde Chris Rock, Will Smith'in yanında oturan eşine, yeni saç hastalığı ile ilgili espri yaptı. Will Smith yerinden kalkıp sahneye çıktı ve Chris Rock'a bir tokat attı. Dünya gündemine oturan tokat sonrası Will Smith'in kızı Willow Smith, sessizliğini bozdu.

 Will Smith, 'King Richard' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldığı 94'üncü Oscar Ödül Töreni'ne tokat skandalıyla damga vurmuştu. Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in Alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde espri yapmıştı. Bunun üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti. Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp, Chirs Rock'a tokat atmış ve "Karımın adını ağzına alma!" demişti.

Haberin Devamı

53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve, "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti. Will Smith'in, tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi ise dikkat çekmişti.

 'DAVRANIŞIM KABUL EDİLEMEZDİ'

Tokat skandalıyla ilgili Will Smith'ten beklenen hamle ise, geçtiğimiz hafta gelmişti. Instagram ve YouTube hesaplarında paylaştığı altı dakikalık videoda pişmanlığını dile getiren oyuncu, bazı soruları cevaplamıştı. Oscar’daki ödül konuşması sırasında neden Chris Rock’tan özür dilemediğiyle ilgili bir soruya Will Smith, “o an benim için her şey bulanıktı” cevabını vermiş ve şöyle devam etmişti:

Haberin Devamı

"Chris'e ulaştım ve bana gelen mesaj, henüz konuşmaya hazır olmadığı, hazır olduğunda bana ulaşacağıydı. Chris, senden özür dilerim. Davranışım kabul edilemezdi ve ne zaman konuşmaya hazır olursan buradayım. Chris’in annesine ve ailesine de özür dilemek istiyorum. O an fark etmediğin şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi."

'HATA YAPTIM VE KENDİMİ ADİ BİRİ OLARAK GÖRMEMEYE ÇALIŞIYORUM'

Daha önce kendisine hayranlığı olan ancak davranışından dolayı hayal kırıklığına uğrayanlara ne söyleyeceği sorulduğundaysa Will Smith, bunun en büyük travması olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"İnsanları hayal kırıklığına uğrattığımda nefret ediyorum. İnsanların benim hakkımdaki izlenimlerini gerçekleştiremediğimi bilmek beni psikolojik ve duygusal olarak üzüyor. Yapmaya çalıştığım şey, kendimden utanmadan vicdan azabı duymaya çalışmak. Ben bir insanım. Hata yaptım ve kendimi adi biri olarak görmemeye çalışıyorum."


KIZI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tüm bunların ardından Will Smith ve Jada Pinkett Smith'in kızları Willow Smith; 94. Akademi Ödülleri'nde yaşanan skandalla ilgili sessizliğini bozarak, ilk kez konuştu.

Olay, ödül törenindeki konukları ve evlerindeki izleyicileri şaşkına çevirirken, 21 yaşındaki şarkıcı, yaşananların babasına olan bakış açısını hiçbir şekilde değiştirmesine izin vermediğini söyledi ve ekledi:

Haberin Devamı

"Tüm ailemi insan olarak görüyorum ve onları tüm insanlığıyla seviyor ve kabul ediyorum. İçinde bulunduğumuz konum nedeniyle bazen insanlığımız kabul edilmiyor ve bizden sağlıklı bir insan yaşamına ve dürüst olmaya elverişli olmayan bir şekilde davranmamız bekleniyor."

DailyMail'de yer alan habere göre, Willow ayrıca; aylardır gündem düşmeyen skandalın, onu 'kendi içindeki şeytanlardan daha fazla sarsmadığını' da dile getirdi.

10 YIL BOYUNCA MEN EDİLDİ

Öte yandan törene damga vuran olaydan sonra düşük bir profil gösteren Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden de men edilmişti.