Magazin Yargı son bölüm full izle! (27 Mart) Yargı 26. bölüm tek parça kesintisiz izle Kanal D

Yargı son bölüm full izle! (27 Mart) Yargı 26. bölüm tek parça kesintisiz izle Kanal D

Paylaş
Yargı son bölüm full izle! (27 Mart) Yargı 26. bölüm tek parça kesintisiz izle Kanal D

Yargı’nın son bölümü 27 Mart Pazar akşamı Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluştu. 26. bölümde Ceylin babasının cenazesini teşhis ederken, tüm aile bu beklenmedik kayıp ile büyük sarsıntı yaşadı. Diğer yandan tüm kozları eline geçiren Yekta ise yeni hamleler yapmak için hazırlık yapmaya başladı. İşte, Yargı’nın 26. Bölümünü kesintisiz ve tek parça izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti…

Yargı dizisinin 26. Bölümü yine izleyenleri Kanal D ekranlarına kilitledi. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin yine acı bir olayla bir araya gelirken, Zafer’in cinayeinin çözülmesi için herkes seferber oldu. Dizinin son bölümünü yayın saatlerinde izleyemeyen takipçileri ise sabah saatlerinden itibaren Yargı son bölüm full izle! (27 Mart) ve Yargı 26. bölüm tek parça kesintisiz izle Kanal D araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

YARGI’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ceylin, kimliği belli olmayan cesedi teşhis için gider. Ancak kıyafetleri görür görmez bu ölen kişinin babası olduğunu anlar. Bugüne kadar umutla beklediği babasını bir daha göremeyecek olmanın gerçeğiyle yüzleşen Ceylin büyük bir yıkıma uğrar. Ancak bu sefer onu teselli eden ve başını omzuna yaslayabileceği Ilgaz durmaktadır.

Zafer’in ölüm haberi Erguvan ilesi kadar Kaya ailesinde de pek çok taşın yerinden oynamasına neden olur. Ceylin ve Ilgaz böyle büyük bir kaybın sarsıntısıyla uğraşırken, diğer yandan Yekta Tilmen tüm kozları eline geçirir ve yeni planlar yapmaya başlar.

Acısıyla baş etmeye ev halkı ve Ceylin için herkes bu cinayetin aydınlatılması amacıyla seferber olur. Ceylin metanetle gerçeklerin açığa çıkmasını beklerken, hiç beklemediği bir yerden yardım gelir.  

Haberin Devamı

Bir yandan sevdiği kadının yası ile kahrolan Ilgaz, diğer yandan kendi ailesinin üzerindeki ölü toprağını anlamlandırmaya çalışmaktadır. Hayatın onlara sunduğu ve pek çok hata ile örülü bu beklenmedik kayıp ikili için yeni bir dönemin kapısını aralayacaktır.

YARGI’NIN 26. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN