Magazin Yargı'da gerilim! Ceylin ve Ilgaz karşı karşıya geliyor!

Yargı'da gerilim! Ceylin ve Ilgaz karşı karşıya geliyor!

Paylaş
Yargı'da gerilim! Ceylin ve Ilgaz karşı karşıya geliyor!

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden biri olan Yargı'nın en son 23. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Yargı'nın 23. bölümünde neler oldu? 24. bölüm fragmanında neler var? İşte detaylar...

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Tanıtımda Ilgaz, Ceylin’in yalan söylemesi üzerine Ceylin’le karşı karşıya geliyor. Çınar’ın üzerindeki baskı artarken, “Çınar bir itirafta bulunacak mı?” sorusu akıllarda soru işareti yaratıyor.

Haberin Devamı

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ilgaz ve Metin, başını tekrar belaya sokan Çınar’ın üzerinde baskı kurarken Ilgaz, Metin’e Çınar’ın derdinin ne olduğunu soruyor. Metin ise Ilgaz’ın soruları karşısında geriliyor.

ZİVER, ZÜMRÜT'ÜN KENDİSİNİ ALDATTIĞINI ÖĞRENECEK Mİ?

Tuğçe, Fatih’in yanında Eren’in babası olduğunu itiraf ederken gerilim yükseliyor. Aylin’in) Ziver’e imalı sözleri “Ziver, Zümrüt’ün kendisini aldattığını öğrenecek mi?” sözlerini beraberinde getiriyor. Değişmekten korktuğunu söyleyen Ceylin’in sözleri karşısında Ilgaz duygulanırken tanıtım, Yargı’nın yeni bölümüne dair merakı artırıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Haberin Devamı

İŞTE YARGI 24. BÖLÜM FRAGMANI...

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

YARGI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Açtığı savaş sonucunda mağlup durumuna düşen Yekta Tilmen daha önce hayatında hiç karşılaşmadığı bir durumla mücadele eder. Ancak daha iyi günlerin gelmesine olan inancıyla savaşını hız kesmeden devam ettiren Yekta’yı hiç ummadığı bir gelişme beklemektedir.

Uzun süredir Engin’in davasıyla uğraşan Pars’ı adliyede yepyeni bir vaka beklemektedir. Herkesi derinden etkileyecek bu vaka üzerinden özellikle Derya’yla ikisi için beklenmedik gelişmeler yaşanacaktır.

Şimdiye kadar her girdikleri zor durumdan birlikte çıkmayı başaran Ilgaz ve Ceylin ikilisini zor günler beklemektedir. Bu iki farklı ruh bir yandan her koşulda birlikte kalmayı sağlamaya çalışırlarken, birdenbire kendilerini zorlu bir dönüm noktasında bulacaklardır.