Magazin Yokluk adası nedir? Şartları neler? Survivor’da yokluk adasına kimler gidecek?

Yokluk adası nedir? Şartları neler? Survivor’da yokluk adasına kimler gidecek?

Paylaş
Yokluk adası nedir? Şartları neler? Survivor’da yokluk adasına kimler gidecek?

Yokluk adası Survivor All Star’ın yeni kuralı olarak açıklandı. Acun Ilıcalı dün gece yapılan ada konseyinde yarışmacılara oyuna yeni bir sistem getirildiğini söyledi ve yokluk adasının şartlarını anlattı. Peki, Survivor’da yokluk adasına kimler gidecek? İşte detaylar…

Survivor All Star’da birleşme partisinin ardından şartlar yarışmacılar için gitgide zorlaşıyor. Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla Survivor’a yokluk adası sistemi getirildi. Yarışmanın başında sürgün adası şokuyla karşılaşan yarışmacıları şimdi yokluk adasında daha zorlu şartlar bekliyor…

Haberin Devamı

YOKLUK ADASI NEDİR? 

Yokluk adası ile ilgili açıklama TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’dan geldi. 30 Mart gecesi eleme konseyinde yarışmacılara duyuruda bulunan Ilıcalı yokluk adasına ilişkin detayları paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre uygulamaya alınan yeni sistemde bu haftadan itibaren eleme adayı olan isimler yokluk adasına gidecek.

Yokluk adasına giden yarışmacılar burada 24 saat tek başına kalacak.

ŞARTLARI NELER?

Yokluk adasında eleme adayı olan kişiden başka kimse olmayacak. Hatta teknik ekipten de kimse olmayacak. Yarışmacının evi olmayacak sadece battaniyesi olacak. Yani adada yarışmacı, bir battaniye ve sadece küçük bir tahta parçası bulunacak.

Yokluk adasında sadece güvenlik kamerası olurken, kimseyle iletişim, ropörtaj olmayacak. Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa, yarışmacılar 24. saatte takıma kavuşacaklar.

Haberin Devamı

Bununla birlikte, yarışmacıya bir avuç pirinç ve limitsiz su verilecek. Günün belli zamanında belli işaretle konuşma yapılacak ve yarışmacının sağlık sorunu olmadığı müddetçe hiçbir şekilde insan göremeyecek. Yarışmacı gece de yalnız başına, evsiz bir ortamda yaşayacak. Son döneme doğru uygulama bitecek.

Acun Ilıcalı ayrıca dokunulmazlık sisteminde de değişikliğe gidildiğini belirtti ve ''Dokunulmazlık sayısı 4 olacak, yani birinci olan aday isi söylemeyecek. Dört dokunulmazlık 4 aday. '' ifadelerini kullandı.