Magazin Zeynep S. ve Ahmet Ertan K.'nın ifadeleri ortaya çıktı! "Taksi beklerken kendimizi kaybettik"

Zeynep S. ve Ahmet Ertan K.'nın ifadeleri ortaya çıktı! "Taksi beklerken kendimizi kaybettik"

Paylaş
Zeynep S. ve Ahmet Ertan K.'nın ifadeleri ortaya çıktı! "Taksi beklerken kendimizi kaybettik"

Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye giren ve kendilerini uyaran insanlara da hakaret eden oyuncu Zeynep S. ve Ertan K. gözaltına alınmıştı. İkilinin savcılıkta verdikleri ifadeleri ortaya çıktı.

İstanbul'da 11 Haziran günü saatler 04:54'ü gösterdiği sırada Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi No:48 inşaat alanı önünde hayasızca harekette bulunan ve ulu orta ilişkiye giren bir çift görüldü. Çift, kendilerini uyaran insanlara aldırış etmezken birde hakarette bulundu.

Haberin Devamı

 ZEYNEP S. VE AHMET K. BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 

Kendilerine "Ne yapıyorsunuz? Eviniz yok mu sizin!" diye bağıran kişiye "Sana ne lan!" diye cevap veren çiftin görüntüleri büyük tepki çekti. Olayın görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi ardından İstanbul polisi harekete geçti. Olay ile ilgili otel işletmecisi olduğu tespit edilen Ahmet Ertan K. ve oyuncu olduğu saptanan Zeynep S. gözaltına alındı. Haklarında hayasızca hareket suçundan işlem başlatılan Ahmet Ertan K.'ın "Kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi. Şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma sürüyor.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesine başvurulan Ahmet Ertan K., '10 gün önce sosyal medyada tanıştık. Olay günü buluştuk. Cihangir'de üç farklı mekana gittik. Mekanlarda alkol içtik. Gece bir sıralarında mekandan çıktıktan sonra olay yerine geldik.

Haberin Devamı

"KENDİMİZİ KAYBETTİK, ÇOK UTANIYORUM"

Taksi çağırdık beklemeye başladık. Taksiyi beklerken birbirimize yakınlaştık. Alkolün etkisiyle kendimizi kaybettik' dedi. Oyuncu Zeynep S., otel işletmecisinin ifadesini doğrulayarak ,' Bir çocuğum var. Yaşananlar nedeniyle mahvoldum. Çok utanıyorum. Alkolün etkisiyle yaptık. Kendimizde değildik. Çok utanıyorum' dedi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Savcılık ifadeleri ardından iki şüpheliyi ev hapsi talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. İkili, ev hapsine çarptırıldı.