Magazin Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir? Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın oyuncuları kimler? Zeytin Ağacı nerede çekiliyor?

Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir? Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın oyuncuları kimler? Zeytin Ağacı nerede çekiliyor?

Paylaş
Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir? Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın oyuncuları kimler? Zeytin Ağacı nerede çekiliyor?

Zeytin Ağacı dizisi 28 Temmuz Perşembe günü ilk sezonuyla Netflix’te yayınlandı. Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan gibi güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, son günlerin en çok konuşulan projeleri arasına girdi. Peki, Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın oyuncuları kimler, konusu ne? Zeytin Ağacı nerede çekildi? İşte yanıtı…

Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı, yayınlandığı ilk gün itibariyle en çok izlenen ve en çok konuşulan yapımlar arasındaki yerini aldı. Üç yakın dostun çıktığı yolculuğu anlatan dizide bir yandan dostluklar sorgulanırken, diğer yandan hayatın nasıl bir anda farklı bir yöne gidebildiği de gözler önüne seriliyor. İşte Zeytin Ağacı dizisinin konusu, oyuncuları ve çekildiği yerlere dair detaylar…

Haberin Devamı

ZEYTİN AĞACI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ada, Sevgi ve Leyla üniversite yıllarında tanışmış, sonrasında da arkadaşlıkları güçlü bir dostluğa dönüşmüştür. Üniversitenin ardından Ada başarılı bir genel cerrah, Sevgi ise hırslı bir avukat olmuştur. Leyla ise arkadaşlarının aksine kariye yapmamış, eşi ve oğluyla birlikte rahat bir yaşam sürmektedir.

Sevgi'ye kanser teşhisi konulmasının ardından bu üç kadın arasındaki güçlü bağ en büyük sınavını verir. Ada, Sevgi'nin dediği gibi hastaneye yatmak yerine başka bir ümidin peşinden gitmeyi tercih eder. Leyla’dan kendisini Zaman isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık'a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar. Henüz bilmedikleri şey, bu yolculuğun hayatlarını tamamen değiştireceğidir. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.

Haberin Devamı

ZEYTİN AĞACI OYUNCULARI KİMLER?

  • Tuba Büyüküstün
  • Boncuk Yılmaz
  • Seda Bakan
  • Murat Boz
  • Fırat Tanış
  • Füsun Demirel
  • Rıza Kocaoğlu
  • Serkan Altunorak

ZEYTİN AĞACI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çekimleri İstanbul’da başlayan Zeytin Ağacı dizisinin çekimlerinin Çanakkale’nin Behremköy mahallesi ile farklı mekanlarda çekildiği görülüyor. Aynı zamanda dizinin fragmanında Assos Athena Tapınağı’da yer alıyor.

İKİNCİ SEZON ÇEKİLECEK Mİ, NE ZAMAN?

Zeytin Ağacı dizisinin ilk sezonu 28 Temmuz 2022 Perşembe günü itibariyle seyircinin karşısına çıktı. İkinci sezonun olup olmayacağı ya da ne zaman çekileceği konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.