Magazin Zuhal Topal’a ne oldu, neden bayıldı? Zuhal Topal’ın sağlık durumu nasıl?

Zuhal Topal’a ne oldu, neden bayıldı? Zuhal Topal’ın sağlık durumu nasıl?

Paylaş
Zuhal Topal’a ne oldu, neden bayıldı? Zuhal Topal’ın sağlık durumu nasıl?

Zuhal Topal’ın sağlık durumu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programını sunan güzel sunucu bugünkü bölümde aniden baygınlık geçirdi. Herkesi şoke eden bu olayın ardından da televizyon karşısındaki izleyiciler Zuhal Topal’a ne oldu, neden bayıldı? Zuhal Topal’ın sağlık durumu nasıl? araştırması yapmaya başladı…

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Her hafta farklı yarışmacıların katıldığı yarışmada her gün bir yarışmacı yemek yapıyor, Zuhal Topal’ın ve diğer yarışmacıların konuk olduğu yemek masasında ev sahibinin yaptığı yemekler değerlendiriliyor. Bugün ise hiç beklenmedik bir şey oldu ve Zuhal Topal yemek sırasında bayıldı. Sağlık durumu ise herkes tarafından merak edilmeye başlandı…

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL’A NE OLDU, NEDEN BAYILDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında her gün farklı bir yarışmacı yemek yapıyor ve diğer yarışmacılar ev sahipliği yapana kişinin yemeklerini değerlendiriyor.

Her hafta 5 yeni yarışmacının katıldığı programda Cuma günü en çok puanı alan yarışmacı 15 bin TL’lik ödülü kazanıyor.

Ancak hafta içi yapılan yemek değerlendirmelerinde oldukça hararetli ve gergin anlar yaşanıyor. Yarışmacılar bir yandan en güzel yemekleri yaparak en yüksek puanı almak için mücadele ederken, diğer yandan diğer yarışmacıların kusurları ve eksiklerini bularak acımasızca eleştiriyor. Bu da yemek masasında gergin anların yaşanmasına neden oluyor.

13 Nisan Çarşamba günü yine gergin anların yaşandığı yarışmada Zuhal Topal aniden bayıldı. Yarışmacılar ve set ekibi olaya anında müdahale etti.  

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Zuhal Topal herkesin bir anda telaşlandığı olayın ardından kahkaha atarak Nisan 1 şakası yaptığını söyledi. Zuhal Topal, yarışmanın çekimlerinin iki hafta önceden yapıldığını ve çekimler gerçekleştiğinde tarihin 1 Nisan olduğunu söyledi. Zuhal Topal'ın açıklamasının ardından herkes bir rahatlama yaşarken, yarışma kaldığı yerden devam etti.