Gündem Mahallelinin çamur isyanı!

Mahallelinin çamur isyanı!

Paylaş
Mahallelinin çamur isyanı!

İnşaat kamyonları yüzünden yollarının balçıktan kullanılamaz hale gelmesi, mahalleliyi isyan ettirdi

İstanbul Pendik’te bir konut inşaatında çalışan kamyonların sokaklarını yıprattığını ve çamur içinde bıraktığını iddia eden bir grup gece yarısı yolu keserek, kamyonların geçişine izin vermedi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00:00 sıralarında Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi Gonca Sokak’da meydana geldi. Yaklaşık 40 kişilik bir grup, sokaklarında bulunan konut inşaatında kullanılan kamyonların, yolları yıpratmasından ve çamur içinde bırakmasından şikayet ederek yolu kapattı.

Yolu kapatan gruptakiler yaklaşık 2 aydır inşaat şantiyesinin hafriyatını çekildiğini, cadde ve sokaklarının kullanıldığını, yollarının çamurdan geçilmediğini, belediye yetkililerine defalarca müracaat etmelerine rağmen konu hakkında herhangi bir çalışma yapılmadığını söylediler. Kanser hastası olduğunu belirten bir vatandaş ise acil bir durumda sokaklarına ambulansın bile giremeyeceğinden yakındı.

Olay yerine gelen polis tarafından ikna edilen gruptakiler, yolu açtı. Kapanan yolun açılmasıyla saat 03.00’e kadar sokakta bekleyen yaklaşık 20 hafriyat kamyonu olay yerinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Ramazan EĞRİ / İSTANBUL, (DHA)