Magazin Mahsun'dan Fahriye'ye rest

Mahsun'dan Fahriye'ye rest

Paylaş
Mahsun'dan Fahriye'ye rest

Fahriye Evcen'in ajansı ile Mahsun Kırmızıgül'ün film şirketi anlaşamadı

Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Boyut Film, yeni sinema projesi için Fahriye Evcen'le anlaştı. Ancak Evcen'in bağlı olduğu Acans Entertainment kendilerine bağlı çalışan Evcen'in projede yer almasına itiraz edince anlaşma imzalanamadı.

AJANSA REST



Acans'ın bu tavrına çok kızan Boyut Film, film piyasasındaki tüm şirket ve oyunculuk ajanslarına mail göndererek, bundan böyle projelerinde Fahriye Evcen ve Acans'ın diğer oyuncularıyla çalışmayacağını açıkladı. Açıklamada, "Acans Entertainment cast ajansı adına Sonay Özbal'ın gösterdiği tutarsız duruşu ve etik olmayan davranışları nedeniyle bu menajer ve ajansa bağlı hiçbir oyuncuyla bundan sonra çalışmama kararı aldık" denildi.

ÖZCAN'IN FİLMİNDE OYNADI



Hatırlanacağı üzere Fahriye Evcen son olarak Mahsun Kırmızıgül'ün arasının bozuk olduğu Özcan Deniz'in 'Evim Sensin' isimli filminde rol almıştı.

Ajans yetkilileri bu açıklama karşısında sessiz kalmayı tercih ederken, Mahsun Kırmızıgül'ün, filminde Evcen'in yerine ABD'den Türkiye'ye dönen Sanem Çelik'i oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Acans Entertainment'te Evcen dışında çok sayıda oyuncu bulunuyor.

3

Haberin Devamı