Burdur MAKÜ'de nostalji rüzgarı

MAKÜ'de nostalji rüzgarı

Paylaş
MAKÜ'de nostalji rüzgarı

MAKÜ'de nostalji rüzgarı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileri 1980 ve 1990'lı yılların sevilen şarkılarını seslendirdi. Salonda nostalji rüzgarı eserken, dışarıda sergilenen klasik arabalar da ilgi çekti.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu (KÜSAT) tarafından düzenlenen "80'ler, 90'lar Müzik Resitali" adlı etkinlikte 1980 ve 1990'lı yıllara damga vurmuş şarkılar seslendirildi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliği İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Hikmet Ökte, KÜSAT Akademik Danışmanı öğretim görevlisi Raşit Acar ile öğretim görevlileri ve öğrenciler ilgiyle izledi.

KÜSAT Başkanı Ferdi Ersoy, "İçimizdeki kültür aşkı hiç bitmeyecek. İletişimin azaldığı, insanlığımızı unuttuğumuz şu zamanlarda 80'lere, 90'lara giderek özümüze dönmeyi hedefliyoruz. Aile olmayı öğreten diziler nasıl oldu da yuva bozmayı öğretti bizlere. Bir ömre sığdıramadığımız aşklar bir günlük oldu. Allah özümüze ve geçmişimize dönmeyi nasip etsin" dedi.

Daha sonra KÜSAT üyesi öğrenciler tarafından Barış Manço, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, Emel Sayın, Serdar Ortaç, Cici Kızlar Grubu, Demet Sağıroğlu, Çelik gibi sanatçıların 1980 ve 1990'lı yıllara damga vurmuş şarkıların seslendirilmesinin yanı sıra Hababam Sınıfı filmindeki Adile Naşit ve Volak Grubu canlandırıldı.

Programda KÜSAT'ta görev alan ve bu yıl mezun olacak 6 öğrenciye de hediyeleri KÜSAT Akademik Danışmanı öğretim görevlisi Raşit Acar tarafından verildi.

Salonun dışında ise Burdur Klasik Araba Sevenler Derneği tarafından klasik arabalar sergilendi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı