Spor Makukula olmadı yeniden Pantelic

Makukula olmadı yeniden Pantelic

Paylaş
Makukula olmadı yeniden Pantelic

Trabzonspor, Benfica kulübünün sorun çıkarması nedeniyle Makukula transferinden vazgeçti

Yurt dışı kampında oynadığı iki hazırlık maçında bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Trabzonspor, üçüncü hazırlık maçında yarın Almanya 2. lig takımlarından Fortuna Köln ile karşı karşıya gelecek.

Takımın kamp yaptığı otele 95 kilometre uzaklıktaki Köln’de TSİ 20.00’da oynanacak olan maçta teknik direktör Şenol Güneş’in, shaya yedek ağırlıklı bir takım çıkarması bekleniyor.

TEOFİLO KAMPA KATILIYOR

Bu arada bordo-mavili takımda yaşanan vize sorunu nedeniyle İstanbul’da bırakılan Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierrez’in bu akşamki antrenmana katılması bekleniyor.

Takımdan gitmek istediğini söyleyen futbolcuyla teknik direktör Şenol Güneş’in bir görüşme yapacağı ve ondan sonra kararını vereceği belirtildi.

ROTA PANTELİC

Öte yandan transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, bonservisi Benfica’da bulunan Makukula’nın transferinde istediği sonuca ulaşamadı.

Tercüman Halil Yazıcıoğlu’nu yanına alarak bu transferi sonlandırmak üzere Portekiz’e giden Genel Sayman Mahmut Aksu, Benfica’nın sorun çıkarması üzerine bu transferi bitiremedi.

Bu arada bordo-mavililer Makukula transferinin gerçekleşmemesi üzerine gündemine tekrar Sırp forvet Pantelic’i aldı.

Yunus Emre SEL/Hollanda (DHA)

Haberin Devamı