Spor Makukula'yla devam kararı

Makukula'yla devam kararı

Paylaş
Makukula'yla devam kararı

Kayserispor, ligin ilk yarısında gol krallığında ilk sırada olan oyuncusu Makukula ile yoluna devam edecek

Genel menajer Süleyman Hurma, sezon başında Portekiz’in Benfica takımından kiralık olarak aldıkları Aziza Makukula’nın sözleşme opsiyonunun kendilerine ait olduğunu hatırlattı.

Makukula’nın, Kayserispor’da iyi bir çıkış yakaladığını ve ligin ilk yarısında gol krallığında birçok ünlü ve bonservis bedeli yüksek futbolcuyu geride bıraktığını ifade eden Hurma, gelecek sezon da Makukula ile yollarına devam edeceklerini kaydetti.

"ALİ TURAN'DA GELİŞME YOK"

Galatasaray ile kendilerinden habersiz anlaştığı gerekçesiyle kadro dışı kalan Ali Turan’ın cezasının devam ettiğini de hatırlatan Hurma, bazı basın kuruluşlarında bu konuda asılsız haberler yayınlanmaya devam edildiğini kaydetti.

Kendisinin "Ali Turan’ın Fenerbahçe’ye bedava veririm" şeklinde açıklama yaptığı yönünde haberler çıktığını belirten Hurma, şöyle devam etti: "Ali Turan konusunda Galatasaray ile anlaşamadık. Bir kez görüşme yaptık. Ali karşılığında iki futbolcu teklif ettiler.

Biz de bu teklifi kabul etmedik. Bir sohbet ortamında Mehmet Topuz’un transferi konusunda Fenerbahçe’nin önce bizimle anlaşmasını örnek göstererek, transferlerin bu şekilde olması gerektiğini anlatmaya çalıştım. Ama, basına farklı şekilde yansımış. Hiçbir futbolcumuzu kimseye bedava vermeyiz."

Haberin Devamı