Alışveriş - Moda Makyaj ürünlerinizi artık dokularına göre seçebilirsiniz
Paylaş
Makyaj ürünlerinizi artık dokularına göre seçebilirsiniz

Makyaj ürünleri dokuları ve ciltte yarattığı hislere göre dört farklı gruba ayırdı; Gels, Inks, Powders ve Dews. Bu gruplar makyajın her adımında ahenk yakalayan bütünsel bir yaklaşımın önemini vurguluyor

Ciltte görünür ama hissedilmez makyajı yenilikçi teknolojisi sayesinde keşfeden Shiseido, yepyeni bir vizyonla formüllerini yenilediği makyaj koleksiyonunda, minimal, lüks, etkileyici ve cesur görünümler için gerçek güzelliğin sırrını paylaşıyor: İçten gelen güzellik!

Haberin Devamı

Makyaj ürünlerinizi artık dokularına göre seçebiliyorsunuz. Japon kaligrafisinden esinlenen çarpıcı renklerle hatlarınızı belirginleştiren cesur, su geçirmez, yüksek pigmentli kolay uygulanabilir ürünler, Inks grubu altında bir araya geliyor. Bu grupta, eyeliner, eyeshadow, lipshine, mascara gibi ürünler öne çıkıyor.

Jel formundaki ürünler ise kalıcı renkleri ancak hafif ve yenilikçi yapılarıyla makyajı görünür ama hissedilmez kılıyor. Cildin hava almasını sağlayan pudra yapılı ürünler ile ister dudakları ister yanakları renklendirin.

Cildinizin yüzeyini dönüştürecek aydınlatıcı ürünleri içeren Dews ise, yarattığı yansımalarla adeta ışıkla dans ediyor. Yeni koleksiyonda yüz, gözler ve dudaklara uygulanabilen multi-fonksiyonlu aydınlatıcı ürünler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyonun ambalaj tasarımlarında da modern Japon etkisi hakim.