Gündem Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Paylaş
Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Malatya'da bu sabah 07:41'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Malatya güne depremle uyandı. Sabah 07.41'de merkez üssü Malatya'nın Arguvan ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem yerin 4.72 kilometre altında gerçekleşti.

Haberin Devamı

KANDİLLİ'YE GÖRE 4.6

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Malatya Hekimhan olarak duyururken şiddetini ise 4.6 olarak açıkladı. Kandilli verilerine göre deprem yerin 2.1 kilometre altında gerçekleşti.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Malatya Valiliği'nden can kaybı ve yaralanmanın olmadığı depremin bazı binalarda yol açtığı hasarın tespiti için çalışmaların başlatıldığına dikkat çekilen açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Arguvan ilçesinde 15 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 07.41’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can kaybı ve yaralanma vuku bulmamış olup il Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü görevlileri tarafından oluşturulan teknik ekipler tarafından Arguvan ve Hekimhan ilçesine bağlı mahallelerde deprem nedeniyle bazı binalarda oluşan hasar tespitine yönelik çalışmalara başlanmıştır."

Haberin Devamı