Dünya Malezyalılar soruyor: 'Neyin laneti bu?'

Malezyalılar soruyor: 'Neyin laneti bu?'

Paylaş
Malezyalılar soruyor: 'Neyin laneti bu?'

Son bir yıl içinde Malezya şirketlerine ait yolcu uçakları büyük facialara neden oldu. Düşen uçaklarda 699 kişi hayatını kaybetti. Herkes aynı soruyu soruyor: Neyin laneti bu

POSTA.COM.TR

Haberin Devamı

O UÇAKTAN HALA HABER YOK

Peş peşe yaşanan uçak kazaları Malezyalıları isyan ettirdi. Geçtiğimiz Mart ayında 227 yolcusu ve 12 mürettebatıyla kaybolan 370 sefer sayılı Malezya uçağından hala bir haber alınamazken art arda yaşanan uçak kazaları ülke halkında büyük paniğe neden oldu.

UKRAYNA MALEZYA UÇAĞINI VURDU

Kaybolan Malezya uçağı sonrası 17 Temmuz'da bir Malezya uçağı da Ukrayna'da füzeyle düşürüldü. Olayda 298 kişi can verdi. Yaklaşık 5 ay sonra Malezyalılar yeni bir uçak faciası haberiyle sarsıldı.

SON FACİA PAZAR GÜNÜ YAŞANDI

Pazar günü 155 yolcu ve 7 mürettebatıyla kaybolan AirAsia uçağının enkazı ve bazı yolcuların cesetleri Endonezya açıklarında bulundu. Endonezya donanması, 40'tan fazla ceset çıkardığını açıkladı.

Haberin Devamı

699 KİŞİ CAN VERDİ

Yaşanan son uçak kazasıyla birlikte bir yıl içinde düşen Malezya uçaklarında toplam 699 kişi hayatını kaybetti.

SON KAZA UCUZ ATLATILDI

Pazar günü Air Asia şirketine ait uçağın düşmesinden sonra bugün aynı havayolu şirketinin başka bir uçağı büyük bir faciadan döndü. Filipinler Kalibo Uluslararası Havalimanı'nda bugün yaşanan kazada yolcu uçağı iniş sırasında pistten çıktı. Çimenler üzerinde bir süre sürüklenen Air Asia şirketine ait uçak büyük paniğe neden oldu.

Yolcular şişme kaydıraklarla uçaktan tahliye edilirken 159 kişinin bulunduğu uçakta yaralanan kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Uçağın pistin dışan çıkmasıyla yolcular ve uçak ekibi büyük bir panik yaşadı. O anlara ilişkin fotoğraflar başta twitter olmak üzere sosyal medyada geniş yer buld.