Malkara Malkara'da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Malkara'da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Paylaş
Malkara'da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Malkara'da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA) - TEKİRDAĞ Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere 'Yaya geçidi kullanımı ve Yaya önceliği' konularında eğitim verdi.

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince Mustafa Uysal Ortaokulu'nda yaklaşık 300 öğrenciye trafik kuralları anlatıldı. Trafik polisleri Recep Büyük, Cihangir Tetik ve Mehtap Beyler tarafından öğrencilere yapılan bilgilendirmede, kontrollü yaya geçişi kuralları, yaya önceliği, trafik işaretleri ve kuralları ile emniyet kemeri kullanımı konuları detaylı olarak anlatıldı. Öğretmen ve öğrenciler ise yapılan bilgilendirmenin öneminin çok büyük olduğunu belirtip polis ekiplerine teşekkür etti. Eğitimin ardından öğrencilere trafik kurallarıyla ilgili broşürler dağıtıldı.

Eğitimlerin devam edeceğini belirten Mustafa Uysal Ortaokulu Müdürü Özgür Çetin, "Bugün okulumuzda yaya geçidi etkinliği yaptık. Okulumuzda yaklaşık 300 öğrencimize trafik kuralları anlatıldı. Bir çok konuda bilgiler aktarıldı trafik polisleri tarafından. Eğitimlerimiz devam edecek" dedi.

Haberin Devamı