Magazin Malkoçoğlu ateş püskürdü

Malkoçoğlu ateş püskürdü

Paylaş
Malkoçoğlu ateş püskürdü

Burak Özçivit, Ceylan Çapa ile ilişki yaşadığı iddialarına sert yanıt verdi. Özçivit, Twitter'dan yaptığı açıklamayla magazin basınına çattı

"Muhteşem Yüzyıl"ın Malkoçoğlu'su Burak Özçivit ile Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa'nın birlikte olduğuna dair iddialar gün geçtikçe artıyor. Çiftin W Otel'de sarmaş dolaş görüldüğü öne sürüldü.

Özçivit, konuyla ilgili Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı. Özçivit, "İnsanların hayatlarını, düşüncelerini bilmeden yazılanlar çizilenler hoş değil. Bu tarz süsleyince işini yapiyorsun ya. Kaliten nerede peki? Hayat mücadelesinin unutturdukları...Neye koşturuyorsak... Önce sağlık" yazdı.

Özçivit'e önceki akşam, Bülent Ersoy'un kendisi için söylediği, "Burak Özçivit'i çok beğeniyorum, çok yakışıklı buluyorum. Ancak kendisini hiç görmedim; televizyondaki gibi yakışıklı mı? Muhteşem Yüzyıl'ı kaçırmıyorum. O gün telefonlara bakmıyorum. Ev yansa cevap vermem. Burak Özçivit'e bayılıyorum" sözleri de Özçivit'e soruldu. Özçivit, bu soruya yanıt verecekken telefonu çaldı ve gazetecilerin yanından ayrıldı.

Haberin Devamı