Türkiye (Son Dakika) 'Maltepe sapığı' yakalandı

'Maltepe sapığı' yakalandı

Paylaş
'Maltepe sapığı' yakalandı

Maltepe'de takip ettiği küçük yaştaki çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polisin uzun süredir aradığı zanlı, robot resminden yola çıkılarak yakalandı

Maltepe’de çok sayıda aile çocuklarının cinsel istismara uğradığını belirterek polise müracaat etti. Bunun üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdurların verdiği bilgiler doğrultusunda zanlının robot resmini hazırladı.

Haberin Devamı

Robot resim tüm ekiplere ve çevredeki okullara dağıtılarak, zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, uzun süredir izini sürdükleri zanlı E.K.’yı (39) Esenkent Mahallesi’ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Maltepe ve çevresinde şimdiye kadar 4 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen zanlının, çizildiği robot resminden yola çıkılarak yakalandığı kaydedildi. Polisin aylardır peşinde olduğu şüpheli E.K.’nin, bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalıştığı, 3 yıl evli kaldığı eşinden 20 yıl önce boşandığı ve yalnız yaşadığı belirtildi.

Zanlının uyuşturucu, tehdit ve hakaret gibi çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi. Taciz ettiği çocuklar tarafından da teşhis edilen zanlı E.K. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı

DHA