Mamak Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, sezon öncesi moral depoladı

Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, sezon öncesi moral depoladı

Paylaş
Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, sezon öncesi moral depoladı

Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, sezon öncesi moral depoladı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi Basketbol Takımı, çıktığı ilk hazırlık maçında rakibi Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji’ni kendi sahasında 80-83 yenerek, sezon öncesi moral depoladı.
Bolu kampı sonrası evinde ilk hazırlık maçını Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji ile oynayan Yeşil-Beyazlılar sahadan 80-83 galip ayrıldı. Gelecek hafta Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nda boy gösterecek olan Yeşil-Beyazlılar hazır bir takım görüntüsü çizdi. İlk periyoda hızlı bir giriş yapan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, pota altında bulduğu sayılarla ilk periyodu 24-30 önde kapadı. Daha sonra çekişmeli geçen üçüncü çeyrekte ise, Yeşil-Beyazlılar 62-65 önde kapattı. Son çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Yeşil-Beyazlılara sahadan 80-83 galip ayrıldı.
Alınan galibiyetten mutluluk duyduğunu ifade Mamak Belediyesi Basketbol Takımı Baş Antrenörü Murat Dikmen, “Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası maçları öncesi güçlü bir rakibe karşı önemli bir sınav verdik. Bütün ekip arkadaşlarımı ve oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı