Gündem Mamalı ölüm tuzağı

Mamalı ölüm tuzağı

Paylaş
Mamalı ölüm tuzağı

Seden Uruk, birlikte yaşadığı Abdullah Oharoğlu'nu öldürmek için aşığı Soner Özkan ile korkunç bir plan yaptı

HEM EVSAHİBİ HEM KOMŞUSU

Haberin Devamı

Adana’da eşinden 4 çocuğu olan Abdullah Oharoğlu (41), sevgilisi Seden Uruk (24) ile oturuyordu. Seden Uruk, işlettiği kafeden geçen salı gecesi evine dönen Abdullah Oharoğlu’na 2 aylık kızları Siderya’nın mamasının bittiğini söyledi.

Çift, mama almak için birlikte gittikleri marketten dönerken silahlı saldırıya uğradı. Abdullah Oharoğlu öldü. Polis, saldırıda hiç yara almadığı için şüphelendiği Seden Uruk’u gözaltına aldı. Saldırganı görmediğini iddia eden Seden Uruk’un evsahibi ve komşusu olan Soner Özkan (28) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

DÖNÜP POLİSLERİ SEYRETTİ

Gözaltına alınan Soner Özkan, “Seden ile 6 aydır birlikteydik. Eve ara sıra gelen Abdullah bir süre önce beni Seden’in yanında görünce çıldırdı. Beni otomobiline götürüp ağzıma silah dayayıp ölümle tehdit etti.

Haberin Devamı

Olay günü alkol ve uyuşturucu hap aldım. Evden pompalı tüfeğimi alıp beklediğim Abdullah’a ateş açıp kaçtım. Tüfeği bir arkadaşıma bırakıp ceset üzerinde yapılan incelemeyi seyrettim. Eve gidip uyudum” dedi. Aşıkların cinayeti birlikte planladığı öne sürüldü. Soner Özkan, Seden Uruk ile biri kardeşi 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Murat KİBRİTOĞLU/DHA