Manavgat Manavgat OSB için bir adım daha atıldı

Manavgat OSB için bir adım daha atıldı

Paylaş
Manavgat OSB için bir adım daha atıldı

Manavgat OSB için bir adım daha atıldı

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB'nin yapılacağı arsanın devrini Maliye Hazinesi'nden aldıklarını belirtti.

Hacıobası mahallesindeki Manavgat OSB'nin yapılacağı arsanın devri Manavgat Tapu Müdürlüğünde yapılan protokol ile gerçekleşti. MATSO ve Manavgat OSB Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile Manavgat Milli Emlak Müdürü Bekir Arlı, Maliye Hazinesi'ne ait arazinin Manavgat OSB'ye satış sözleşmesi imzaladı.

MATSO ve Manavgat OSB Başkanı Seydi Tahsin Güngör, arazi devrinin ardından Manavgat OSB' yi faaliyete geçirmek için sona doğru yaklaştıklarını söyledi. Başkan Güngör, "Nazım imar planı, uygulama imar planı yapımı, parselasyon haritası yapımı, alt yapı tesislerinin yapımı ve son olarak oluşan parsellerin yatırımcılara tahsisini gerçekleştireceğiz" dedi.

Manavgat OSB'nin faaliyete geçmesi ile ekonomi, istihdam ve ihracata çok büyük katkı sağlanacağının altını çizen Başkan Güngör,"Şehrimize OSB kurulması ile kent olarak ekonomimiz çeşitlenerek güçlenecek, üretim, istihdam ve ihracata katkı sağlayacaktır . Üretimin artması ile Manavgat ekonomisi daha da güçlenecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı