Manavgat Manavgat'ın caddelerinde yeni yıl ışıltısı

Manavgat'ın caddelerinde yeni yıl ışıltısı

Paylaş
Manavgat'ın caddelerinde yeni yıl ışıltısı

Manavgat'ın caddelerinde yeni yıl ışıltısı

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi kentin ana caddelerini hediye, yıldız ve ağaç şeklindeki tasarruflu led aydınlatmalarla donattı.

Manavgat Belediyesi, kent halkının 2020 yılına daha coşkulu, umutlu ve güzelliklerle dolu girmesi adına yeni yıl öncesi kentin merkezi noktalarında yürüttüğü ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Başkan Şükrü Sözen'in talimatıyla harekete geçen aydınlatma ekipleri, Atatürk, Fevzi Paşa, İbrahim Sözen, Antalya, Güllük, Hisar, Mithat Paşa, Gülveren ve Kafeler caddeleriyle Demokrasi Bulvarı ve Side Liman'da aydınlatma çalışmaları yaptı. Çalışmalarda hediye paketi, yıldız ve ağaç temaları kullanıldı. Her gün binlerce kişinin gelip geçtiği Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan hediye paketi, vatandaşların ilgi odağı oldu. Manavgatlılar hediye paketinin içinde ve önünde hatıra fotoğrafı çektirmek için sıra bekledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yılbaşı öncesinde eşi Hatice Sözen ile birlikte aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki hediye paketi simgesinin önünde eşiyle birlikte selfie yaparak sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Şükrü Sözen, içinde pek çok güzellikleri barındıran Manavgat'ı daha da güzelleştirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, "Güzel Manavgat'ımız, içinde yaşayan herkese Allah'ın sunduğu güzel bir lütuf ve adeta bir hediyedir. Biz de bu düşünceden yola çıkarak, Manavgat halkımızın 2020 yılına, daha mutlu, umutlu ve coşku dolu bir şekilde girmeleri amacıyla kentimizi hediye, yıldız ve ağaç şeklindeki led aydınlatmalarla süsleyerek ışıl ışıl yaptık. Şimdiden tüm Manavgatlı hemşehrilerimin yeni yılını yürekten kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı