Manavgat Manavgat'ta 19 Mayıs törenle kutlandı

Manavgat'ta 19 Mayıs törenle kutlandı

Paylaş
Manavgat'ta 19 Mayıs törenle kutlandı

Manavgat'ta 19 Mayıs törenle kutlandı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- 19 MAYIS Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Manavgat'ta resmi tören gerçekleştirilirken, Manavgat Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen badminton ve okçuluk turnuvalarında dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Manavgat'ta resmi törenle kutlandı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı katılım ile gerçekleştirilen törene Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Garnizon Komutan vekili Teğmen Çağatay Yabutlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay İlker Özcan, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, gaziler ve Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri katıldı.

Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda saat 10:00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya'nın yaptığı konuşma ile sona erdi. Törenin sonunda Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit törene katılan gazilerle bir süre sohbet etti.

BADMİNTON VE OKÇULUK TURNUVALARI DÜZENLENDİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında Manavgat Gençlik Merkezi tarafından badminton ve okçuluk turnuvaları düzenlendi. Gençlik Merkezi spor salonunda yapılan turnuvalarda badminton da küçük yaş grubunda Ömer Asaf Karakaya birinci, Mevlüt Kerem Aydın ikinci, Selina Mercan üçüncü; orta yaş grubunda Kadirkağan Demir birinci, Leyla Pembe Mercan ikinci, Duru Tanrıverdi üçüncü; büyük yaş grubunda ise Ahmet Ege Doğan birinci, Hüseyin Ege Doğan ikinci, Esma Demir üçüncü; okçuluk turnuvasında da Hümeyra Kahraman birinci, Hüseyin Ege Doğan ikinci, Kadirkağan Demir üçüncü oldu. Turnuvalarda dereceye girenlere madalyaları İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya tarafından verildi.

VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı salgın öncesindeki gibi büyük bir coşku ile kutlamayı özlediklerini belirten Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, "Maalesef salgın nedeniyle kısıtlı bir kutlama yapmak zorunda kaldık. Ancak bu dönemde de gençlerimizi tarihini ve kültürünü bilen, özüne ve geçmişine sahip çıkan, zayıf ve güçlü yönlerini bilerek, güçlü yönlerini gençlerine aktarabilen bir toplum oluşturma çabamızdan asla taviz vermedik. Çünkü biliyoruz ki gençlerimizin nitelikli, bilgili, idealist ve güçlü şahsiyetler olarak yetişmesi çok önemli, vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır düsturu ile yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı