Manavgat Manavgat'ta emniyet mensupları fidan dikti

Manavgat'ta emniyet mensupları fidan dikti

Paylaş
Manavgat'ta emniyet mensupları fidan dikti

Manavgat'ta emniyet mensupları fidan dikti

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- POLİS Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli 176 fidan dikti.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176'ncı yıl dönümü dolayısıyla Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sağlanan 176 servi çamı fidanını, Side Mahallesi Çakalderesi mevkii Orman İşletme Müdürlüğü ağaçlandırma alanında dikti.

Fidan dikme etkinliğine İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan ile birlikte katılan Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, "Polis Teşkilatı'mızın kuruluşunun 176. yıl dönümünü güzel bir etkinlikle kutlamak istedik. Biliyorsunuz salgın nedeniyle birçok tören ve kutlama programı ya iptal edildi ya da içeriği daraltıldı. 10 Nisan günü hafta sonuna geldiği için etkinliğimizi hafta içine aldık. 1839 yılında ilan edilen Tanzimat'ın akabinde 1845 yılında kurulan Polis Teşkilatı'mızda bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan büyük bir özveriyle görevini yerine getiren emniyet teşkilatı mensuplarımızı kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı